Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Gles uppdatering, stress och sjukdomar.

Är ledsen för denna glesa uppdatering. Jag hoppas ni inte tröttnar alltför mycket och stannar kvar ändå. Har massa roligheter att visa när jag mår bra.

I fredags sa min kropp ifrån totalt, och nu är det dags att lyssna på den då jag va sängliggandes hela dagen igår. Det är mycket som snurrar i huvudet och jag är ständigt uppstressad… Vilket resulterat i att magen strejkar. 

Det var längesen jag hade magkatarr att jag har glömt bort hur vidrigt det är. Så vidrigt att jag i fredagskväll fick avbryta filmen vi såg på för att gå och spy och sedan lägga mig och sova. I den sängen har jag nu bott och inte gjort många knop. 

Jag har bott i min nya morgonrock som verkligen kom i rätt tid  

 
Jag som hade sett fram emot en mysig helg med barnen och så har man inte orken. Genast får man ångest för det. Nu vill jag att detta helvete vänder och går åt rätt håll. <3 

Leia har mitt i allt fått två lösa tänder och vickar samtidigt som hon har vattkoppor på kroppen…  

 Men hon är oroligt duktig ändå, få se hur det blir för Lowa, håller alla tummar att hon är smittad, men det borde hon väl vara??

  Älskar verkligen min nya Keops lampa som lyser upp tillvaron i vardagsrummet. :)

Jag tror jag ska leta upp något härligt spa som jag borde besöka, har ni något tips? Det känns som jag är riktigt i behov av det!

Kram och tack för era fina kommentarer <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *