Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Första hålet fixat och underbara lördag, eller?

God förmiddag. Då var det äntligen helg, så skönt.. Denna vecka har verkligen varit intensiv på många plan, men framförallt väldigt psykiskt. Men som jag skrivit tidigare, man tar sig ur de svåra och blir starkare.
Dagen idag har inte startat på bästa sätt heller, ni vet när man verkligen ser fram emot helgen och vara hela familjen och det ska vara sådär perfekt och alla är på bra humör. Varför kan det liksom inte bara vara så någon gång då?

Det är tjafs på barnen, tjafs om kläder och jag känner att snart rinner bägaren verkligen över. Det känns som att man sliter och sliter men lika förbaskat så är det ingen som uppskattar det iaf.
Vi behövde åka ner till stan för att bland annat köpa nya skor till barnen men även fylla på klädförrådet lite. Barnen hade fått varsitt presentkort på lindex av min farmor & farfar så det passade alldeles utmärkt.

Men jag tänkte nästan ge upp och stanna hemma eftersom det mesta gick emot oss, men skam den som ger sig, Vi kom iväg till slut, och det gick ju riktigt bra. Barnen lyssnade nästintill hela tiden. Tjiho!

Barnen fick varsina  nya höstkängor, de ena paret hittade vi på din sko och det andra på Bergqvist sko, det var jätteutplockat i Leias storlek nere på din sko så jag blev lite orolig ett tag att hon inte skulle få några. Men de löste sig snabb. Så nu är hela familjen redo för morgondagens till till Örebro och barnmässan Älskade ungar!
Längtar verkligen, det ska bli så himla roligt!
image1_ image2image4 image3

Igår var det även dags för Leia att laga sitt lilla hål som hon hade i sin tand, behöver jag ens skriva att Rickard åkte dit själv 😉 Det hade gått så HIMLA bra och det var en stolt Leia och en stolt pappa som kom hem. Tydligen hade tandläkaren blivit riktigt imponerad att hon låg så stilla. Så skönt! Dock sa hon i bilen idag att hon tyckte det var skönt att det var över nu. Och jag förstår henne, tre tandläkarbesök på en vecka, det får faktiskt räcka 😉

Eftersom hon var så himla duktig så blev det en tur till leksaksaffären, där köpte hon sig en symaskin till sig själv, och lite playdoh deg till sin lillasyster. Så i går eftermiddag sydde hon som tusan.
Symaskinen var så himla bra för man syr inte med tråd, utan på något vis blir det som något slags ”lim” mellan tygerna. Verkligen perfekt för barnen att använda. Dock är tyger som följde med redan uppsytt så vi måste ner någon dag och kolla om man kan köpa till, för det var något speciellt slags tyg som man skulle använda.

_14A1484 _14A1491 _14A1503 _14A1511 _14A1514 _14A1521 _14A1523 _14A1534

 

Nu ska vi äta lite kvällsmat i form av potatisgratäng, lövbiff och kyckling!
Hoppas ni alla får en härlig lördagkväll!

Kramar ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *