Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Annons

Barnens julklänningar, guldrosetter och ett fint julklappstips från bakboxen!

God morgon. Tredje advent redan. Vi hade en lång frukost tillsammans imorse. Älskar söndagar ♥
Vi var som sagt på bio igår och såg Pettson & Findus- juligheter. Den var bra och barnen skötte sig bra för att vara på bio för första gången :)
Men att gå på bio och vara gravid, ingen bra kombo.. Jag höll på att somna sittandes flera gånger 😉 Hade ju varit snyggt att somna på bion. Som tur var kunde jag hålla mig vaken de 1h 23 minuter som filmen var.. Men vi får se om det blir några mer biobesök denna graviditet, kanske bättre att kolla hemma för att inte riskera att somna.
Barnen gillade dock filmen och tyckte den var bra, så är ni sugna på att ta med barnen på bio så kan jag rekommendera den. :)

Tänk er att det är tredje advent redan, jag brukar vara ute i god tid att köpa och fixa alla julklappar… Jag ligger inte i jättebra fas detta år. Det känns som jag har allt kvar att fixa. Så det hänger över mig lite. Något som jag dock har fixat är barnens kläder. Jag har köpt en otroligt fin blå klänning med ett guldskärp. Jag har aldrig tyckt om färgen röd och därmed har vi heller ingen röd jul här hemma :)

Klänningen är av märket Hampton Republic 27 och köpta hos Kappahl. Jag gillar verkligen alla kappahls kläder, och jag har har även börjat köpa på mig lite basic bodys till bebis i magen från Newbie. Men jag tror jag kommer vänta med att köpa på mig ännu mer tills vi vet vad som gömmer sig där inne. Inte alls många veckor kvar till Rutin-ul nu. Tänk, snart är vi halvtid! Tiden bara springer iväg. ♥
_14A2552 _14A2555 _14A2559

Jag har även beställt hem superfina rosetter från min fina vän Sandra. Jag har en uppsättning av blåa , men nu fick det även bli varsin i guld som passar perfekt till klänningarna… Barnen älskar dom och har redan börjat ha dom i håret om dagarna. :) Rosetterna är verkligen superfina och till väldigt bra pris. Just nu beställer ni även med fri frakt. Kika in HÄR och beställ och få leverans innan jul! Jag är helt nerkärad och kommer definitivt beställa fler  i andra olika färger.
_14A2536 _14A2540 _14A2562 _14A2558_14A2561
Älskade små ungar. ♥ Tänk att de snart har ett syskon också. Jag undrar så hur det kommer bli, undrar om de kommer bli överbeskyddande mot lille bebis eller om det kommer bli mycket avundsjuka?
Dock är de så pass stora nu så att man kan prata med dom på ett annat sätt än vad man kunde prata med Leia när Lowa kom, då var hon endast 2 år.

Måste även tipsa ser om en annan bra julklapp. Leia som älskar allt med matlagning och bakning, ska få en bakbok i julklapp, dessutom kommer hon få en liten försenad julklapp också som kommer i början på februari.  Minns ni bakboxen som vi fick prova efter att ha varit på barnmässan i Örebro? Nu har de även en junior variant, och denna tror jag kommer bli perfekt till Leia :) Eftersom det är en nylansering så kommer första leveransen inte förrän i februari, men ni kan redan NU boka ert exemplar och ge bort det i julklapp. Läs mer och köp ert presentkort redan nu  HÄR. Perfekt julklapp som jag tror kommer bli mycket uppskattad här hemma.

2 3


Nu ska jag fortsätta dagen med sånt tråkigt som tvätt och städning. Vad pysslar ni med denna söndag?

Kram och ta hand om er! / A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons