Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Att vara offline!

God morgon! Igårkväll provade jag på något jag väldigt sällan gör, men borde göra oftare.. Jag gick helt offline från det sociala online kl 21:00 , efter en intensiv start på veckan så kände jag att jag verkligen behövde det. Stress är ju rätt sjukt egentligen och kan få en att må ganska dåligt på alla sätt o vis. Så jag stängde av allt och la bort telefonen, för vafasen kan jag missa de där timmarna innan man väl somnar? Det var SÅ skönt verkligen.. Somnade ovaggade och har sovit hela natten.

I helgen ska jag ta med familjen på en liten utflykt. Det är snart dags för ett bröllop som jag sns föreviga.. Och jag brukar i mån av tid åka till platserna innan och reka och planera vart jag ska fota.. Det tänkte jag göra i helgen, tar med Rickard och barnen så blir det som en liten utflykt också tillsammans <3  

 Denna plats ska vi besöka :) visst ser det fantastiskt ut!! Tänk att gifta sig på ett slott! Längtar efter att få ta del av den fantastiska dagen.. 

Igår kom även en leverans med posten, barnen har fått nya solbrillor och nya tröjor! Självklart hade de dessa på sig till försökolan  idag,  det fick bli en snabb mobilbild, men Leia ville att jag skulle fota henne i eftermiddag. Lilla sötunge!! 

 
Vad gör ni i det underbara vädret? Jag hoppas det håller i sig till helgen, sprang på ett underbart recept som jag tänkte testa till helgen också.. Visar er lite senare.. En riktigt sommardröm!

Puss på er alla fina!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *