Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Annons

Att uppfylla sina drömmar…

Man har alltid olika slags drömmar i livet. När jag var yngre ville jag alltid arbeta som frisör, det var min största dröm. Dessvärre så hade jag inte tillräckligt höga betyg efter högstadiet för att komma in på den gymnasielinjen. Tänk om man kunde förstå när man går i högstadiet hur stor betydelse det har att man pluggar och faktiskt skaffar sig bra betyg. Man är för ung för att ta så stora beslut som faktum handlar om hela ens framtid. Lite galet att man i den åldern ska behöva ta ett sånt stort beslut.

Jag kom som sagt inte in utan gick musiklinjen istället, tur det för annars hade nog kanske inte min och Rickards väg korsats några år senare. Eftersom vi gick samma gymnasielinje ( dock inte samma år ) Så visste vi vilka vi var. Och några år senare när vi slutade så korsade vi varandra igen, och denna gången föll vi för varandra. Även om inte någon av oss i början riktigt ville erkänna det. Två nöjda singlar som inte var ute efter ett förhållande. 😉
Men tillslut kunde vi inte förneka det längre och vi bestämde att det var vi. ♥ Detta var 8år sedan i somras. Helt klar de bästa åren i mitt liv. Vi har hunnit med så mycket tillsammans och ibland undrar jag hur vi får ihop allt? Barn, företag med allt vad det innebär.. Men jag tror det är positivt att vi var så pass bra vänner innan vi blev tillsammans. Det gör oss starka ihop. Även om vi ses väldigt många timmar per dygn så stör det oss inte. Sjävklart kan vi bli osams ibland, och jäklar då blir vi också riktigt osams.. Det är inte ofta, men när vi väl blir det, så blir vi det rejält någon timme och sen är det bra, så dröjer det ett par månader igen till nästa gång, undrar om det var ett tag sen nu? Man brukar nästan känna på sig att snart är det dags för en urladdning 😉 Men hoppas inte det blir idag, för det orkar jag inte .

 

img_3671.jpg
Obeskrivlig kärlek. ♥

Nu tillbaka till drömmarna som jag skrev om tidigare.. Jag har försökt flera gånger under vuxen ålder att utbilda mig till just frisör, men den utbildning som jag då hoppade på, visade sig inte vara så seriös som jag trodde. Jag höll på att gå på en riktigt nit och förlora mycket pengar, som tur var insåg jag ganska snart att det inte var någon seriös och bra utbildning, och även om det gjorde ont, så förstod jag att det var rätt beslut. Men ännu en gång krossades min dröm. Det är väldigt svårt att ladda om i sånna situationer, iallafall har jag det, jag kan bli väldigt nedbruten och deprimerad och känna, – vafasen ska jag göra med mitt liv nu?
Men jag laddade om, vägrar ge upp. Jag bestämde mig för att tänka någongång i framtiden kanske. Man får ju leva på hoppet. Jag har idag inte kommit dit, och jag förstår och inser att det är tur, allt har en mening, och eftersom jag har sånt stort problem med min skuldra/axel så skulle min kropp aldrig klara av arbete som frisör på heltid. Kanske att man skulle kunna jobba några procent med det? Skulle det vara värt? Det vet jag inte nu, och jag vet inte heller vad framtiden visar. Det som är så bra är att min svägerska är frisör, så skulle jag någongång vilja ta tag i det ordentligt så vet jag att jag skulle ha hennes fulla stöd, vem vet, jag kanske börjar som lärling hos henne på äldre dagar 😉 Isåfall skulle jag ha världen bästa lärare.
_14A3551_14A3559 _14A3558


En annan dröm som jag också har är att starta upp en webbutik med kläder och smycken, något jag är intresserad av och skulle tycka var så himla kul. Nu driver vi ju en webbutik med annan inriktning, Som också är väldigt roligt. Men jag kunde inte låta bli när vi var på Formex att snegla in på snygga kläder och smycken.
_14A9938-1 _14A9951-1 _14A9952 _14A9955
Kikade in i fina Magdalena Graafs monter där hon visade sina otroligt fina smycken. Vem vet, kanske jag får för mig i framtiden att starta upp ännu en webbutik, absolut inget att stressa fram, men jag tror det är bra att ha tankar och visioner. 

Vad har ni för drömmar? Berätta gärna!

Kramar och ha en fin dag.♥

En reaktion på ”Att uppfylla sina drömmar…

  1. Jag har så många drömma att jah knappt vet vart jag ska börja !
    Jag vill resa och se HELA världen. Bygga drömhuset och skaffa en magisk trädgård.
    Ja, du hör ju – jag har en del att SPARA till om jag ska föverkliga dem…
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons