Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Annons

Amning offentligt hur ser ni på det? Och snygg gravidklänning.

Reklam i samarbete med bystroom.se

Hej på er.

Tänkte kikat in här igår men jag var alldeles för trött. Jag har en tendes att vakna runt 4 på morgonen , kissnödig så att jag knappt kan ställa mig upp, och sen har jag svårt att somna om, brukar somna om sådär fem minuter innan klockan ringer, då är man lagom seg. Men det är väl bara börja vänja sig, sen när bebis är här så kommer man ju inte få så himla mycket sömn 😉 Tänkte på det igår att det känns som bara veckorna springer förbi, det känns som just när vi bytt vecka på fredag så är det fredag igen och dags för ny vecka. Galet egentligen. Vi går in i vecka 26 redan denna vecka. Hur fort har inte det gått? Och det går ju onekligen lite snabbare när man mår bättre.
Dock har jag börjat få lite ont långt ner i ryggen ner mot rumpan, men hoppas det försvinner.. Det brukar inte vara så himla farligt om jag ska jämföra med de andra graviditeterna, dock är ju den ena aldrig den andra lik, men eftersom jag väntar ännu en liten tös så tycker jag ändå att det är känns ganska så likt. ♥

På fredag är det också dags för barnmorskebesök igen, mäta magen för första gången, och även lyssna på hjärtljudet. Jag har redan fått tjuvlyssna sist jag var, men denna gången ska Rickard få höra bebis för första gången, åh jag kommer säkert gråta. Jag har blivit så himla känslig. Känslig och lycklig över att vi går igenom detta igen, och jag håller alla tummar att det ska gå vägen. Jag är inte så orolig längre och jag känner henne buffa därinne flera gånger om dagen, man ser även utanpå magen nu vilket är mysigt. Men ibland kan det komma över en det man gått igenom tidigare och man känner sig extra lyckligt lottad som får göra denna resa igen. Det är verkligen inte så sjävklart för alla. Tänk alla dessa människor som är ofrivilligt barnlösa. Jag lider verkligen med dom. Att livet kan vara så orättvist, det finns så många människor som bara kastar bort livet som föräldrar, som inte bryr sig om sina barn, och prioriterar helt korkat. Sånt kan verkligen göra mig galen.

NU ska jag passa på att visa er en fin gravidklänning som jag fick hem för ett tag sen. Mina förra graviditeter har jag inte köpt några gravidkläder överhuvudtaget, men eftersom det finns så mycket fint nu för tiden så kan jag inte hålla mig.
Denna klänning som jag har på mig, är verkligen SÅ skön. Rymlig som tusan och den skulle jag nog kunna ha hela graviditeten. Man fick även med ett linne som har en öppning på sidan, perfekt för alla som ammar ,det finns även gott om tyg runt klänningens hals om man även vill ha den efter graviditet och dölja sig lite när man ammar.
Eftersom jag aldrig ammat mina barn, så undrar jag, hur är det att amma offentligt? Hur ser ni på det?
Vet att finns delade meningar kring detta ämne som flitigt disskuteras.

_14A3637_14A3650
_14A3641 _14A3645
Klänningen kommer ifrån bystroom.se . De har mängder med fina saker till oss gravida och även till barnen. Och jag tycker priserna är väldigt humana. Direktlänk till klänningen hittar ni HÄR. Jag såg också att den precis är nedsatt i priset och kostar endast 258kr. Så passa på att klicka hem en egen. :)

psst: Vill också tipsa er om att det inom en snart framtid kommer ut en rolig tävling på min instagram. Ni följer mig väl där? —->  @angelicasandberg.se <—–

Nu är det snart dags att åka hem och mysa med barnen, ska även passa på att ta ett bad för min onda rygg.

Hoppas ni får en fortsatt fin eftermiddag!
KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons