Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Mötet på banken och våffeltajm.

A_BLOGGENGod morgon alla fina. Jag hade tänkt kika in här igår, men dagen bara flög förbi. Vi har fortfarande sjukstuga!! Ni måste börja ledsna på detta nu lika mycket som jag. På riktigt det liksom slutar aldrig.
Det är så himla märkligt, De ringde hem Leia från förskolan i onsdags med feber. Men när hon kom hem så var det ingenting. Hon var hemma hela torsdagen utan någon feber, så på fredagsmorgon fick hon åka till förskolan igen.  Jag tog tempen innan vi lämnade henne och hon hade ingen feber.
Hon hann vara där en timme, sen ringde dom och hon hade 38.4 i feber. Hur kan detta ens vara möjligt?
Givetvis hämtade jag hem henne, men hon har fortfarande ingen feber. Hon har en hosta som inte riktigt ger med sig men febern lyser med sin frånvaro. Lustigt det där.

Lowa däremot, hon åkte på feber fredagkväll och den sitter fortfarande i. Så det blir ingen förskola för henne imorgon. Och jag tycker så synd om henne, hon hade sett fram emot att packa sin väska inför imorgon då de skulle gå iväg och ha gymnastik. Det är något hon verkligen älskar. Men det kommer fler gånger. Hon är en förstående liten ung dam ♥

Mitt i sjukstugan så firade vi med lite våfflor! Så längesen vi åt det och verkligen supergott! Vi passade på att inviga våra nya snygga bestick i mässing.

_14A2905 _14A2910 _14A2919  _14A2914
Mässingsbesticken hittar ni till ett superbra pris. –> HÄR <—
_14A2926 _14A2927

Detta borde vi verkligen göra oftare! ♥

Mötet med banken förra veckan gick väldigt bra också. Vi har nämligen länge velat flytta till något eget och nu börjar vår resa. Efter ett bra möte på banken, så kan vi nu börja leta hus påriktigt. Men det är verkligen en djungel. Vi börjar lugnt och försiktigt och kommer inte stressa. Men jag tänkte att ni skulle få följa med på denna resa.
Och sitter ni inne med superbra tips, kom gärna med dom, för vi är helt nollade angående detta. Men det känns SÅ KUL :)
Nästa helg ska vi gå på vår första visning.♥

Snart ska jag kila iväg och fixa mitt hår, det var ett tag sen så det behövs färgas. Skönt att komma iväg och få lite egentid hos frissan. ♥

Vad gör ni idag?
Kramar/Angelica

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *