En till Allt för föräldrar webbplats

vecka 29 (28+4)

Hej på er!
Idag är jag i vecka 28+4 inte många dagar kvar tills vecka 30 och det tycker jag är helt sjukt faktiskt. Tycker tiden går så himla fort. så på måndag nästa vecka så är det bara 10 veckor kvar tills lill pojken kommer till oss!
Nästa vecka ska jag också dessutom på kryssning med min sambos familj och äta julbord så det är bara att planera i helgen vad man ska ha med sig.
Måste hämta en resväska hemma hos mamma också för att jag tror inte jag har någon kvar här hemma, helt ärligt så har jag ingen egen resväska..
Så samtidigt som jag hämtar en resväska hos mamma så ska jag fira min låtsas pappas 41 års dag också. Han fyller dock år på Måndag med han jobbar borta på veckorna så han åker och jobbar på sin födelsedag så hinner inte fira honom då!

Inatt jag har inte fått sova knappt någonting, somnade kanske vid 21.00 tiden och vaknade vid 01.00 och somnade inte om förrän runt 03.00 till 03.30 kanske för jag hade så ont i mitt bäcken så det var fruktansvärt.
Katterna höll också på lite så jag var ju pigg när jag vaknade och kunde inte somna om och med alla hormoner man har som gravid så började jag såklart att grina(suck). Men det låg nog lite i det också att jag inte fått sova på hur många nätter som helst och mycket att göra på dagarna, så idag är jag extremt trött och har lite saker att göra ändå.
Har hört att det är skönare att sova i soffan som gravid av någon anledning, kanske ska prova det haha!

Ha en bra dag!

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *