En till Allt för föräldrar webbplats

Annons

vecka 29 (28+4)

Hej på er!
Idag är jag i vecka 28+4 inte många dagar kvar tills vecka 30 och det tycker jag är helt sjukt faktiskt. Tycker tiden går så himla fort. så på måndag nästa vecka så är det bara 10 veckor kvar tills lill pojken kommer till oss!
Nästa vecka ska jag också dessutom på kryssning med min sambos familj och äta julbord så det är bara att planera i helgen vad man ska ha med sig.
Måste hämta en resväska hemma hos mamma också för att jag tror inte jag har någon kvar här hemma, helt ärligt så har jag ingen egen resväska..
Så samtidigt som jag hämtar en resväska hos mamma så ska jag fira min låtsas pappas 41 års dag också. Han fyller dock år på Måndag med han jobbar borta på veckorna så han åker och jobbar på sin födelsedag så hinner inte fira honom då!

Inatt jag har inte fått sova knappt någonting, somnade kanske vid 21.00 tiden och vaknade vid 01.00 och somnade inte om förrän runt 03.00 till 03.30 kanske för jag hade så ont i mitt bäcken så det var fruktansvärt.
Katterna höll också på lite så jag var ju pigg när jag vaknade och kunde inte somna om och med alla hormoner man har som gravid så började jag såklart att grina(suck). Men det låg nog lite i det också att jag inte fått sova på hur många nätter som helst och mycket att göra på dagarna, så idag är jag extremt trött och har lite saker att göra ändå.
Har hört att det är skönare att sova i soffan som gravid av någon anledning, kanske ska prova det haha!

Ha en bra dag!

<3

Annons

Det går framåt

Hej och god morgon på er alltihopa!
Det börjar gå framåt för Siri den nya katten och våran andra han katt på lite över ett år, idag åt dom från samma matskål utan att morra eller fräsa åt varandra och det tycker jag är ett bra steg fram!
Siri vågar gå på toaletten och göra sina behov fast Bebis sitter och kollar på.
Siri börjar trivas väldigt bra nu och bry sig inte lika mycket om Bebis, det är bara Bebis som måste slappna av liiite till faktiskt. Men annars går det jätte bra!

Min graviditet, Jag väntar på ett beslut från försäkringskassan om jag får sjukpenning eller inte för jag har sjukskrivit mig hos en läkare och fått ett läkarintyg för att jag har en så fruktansvärd foglossning så det är någe hemskt faktiskt. Det gör konstans ont hela tiden och jag kan inte sova på nätterna. Finns liksom knappt en blund sömn vissa nätter utan ligger i princip vaken hela nätterna…så himla jobbigt att ligga vaken på grund utav smärta. Men men det är väl så det är för vissa att vara gravida.
Men jag har kommit in i graviditets månad 7 så det är snart bara 2 månader kvar <3

Ha en bra dag hörni!
<3

Annons

Hon är äntligen här <3

Som jag skrev i går dagens inlägg så hämtade vi hem lilla Siri igår som är 12 veckor gammal. Våran andra katt Bebis som han heter är mest nyfiken men lite rädd tror jag. Hon har börjat vänja sig rätt bra med mig och min sambo och håller på att lära sig lägenheten lite än så länge, men kommer nog gå bra med Bebis och Siri bara dom får lite tid^^.

Min graviditet då, jag är nu i veckan 29 (28+2) och magen växer som bara den men själv ser jag inte jätte stor skillnad utan det är snarare min sambo och dom runt omkring som ser mer skillnad. Kan ju bero på att jag går runt med magen och ser den hela tiden i spegeln och från min synvinkel.
Men det är alltså bara 81 dagar kvar till bf och det känns helt sjukt att vi ska få en bebis om mindre än 90 dagar och bli föräldrar. Känns overkligt men helt sjukt och jag längtar så otroligt mycket faktiskt!
Bebisens rum håller på att fixas och hoppas verkligen det blir bra!^^

 

Annons

Vecka 29 och ska till VC

Hej allihopa!
Ska till vårdcentralen klockan 11.40 för att försöka få en sjukskrivning för foglossning, min foglossning är heeelt hopplös för jag kan verkligen inte sova på nätterna på grund utav smärtan i bäckenet. Kan inte gå för mycket på dagarna heller för att det gör så himla ont och jag får ju inte bära någonting för min barnmorska så min sambo Sebastian får ju bära allting verkligen. Kan ju bära någon lätt matkasse men absolut ingenting tungt för då kan tydligen foglossningen bli ännu värre och det vill jag ju absolut inte. Jag som knappt kan ta mig upp ur sängen på morgonen och kan inte ligga kvar i sängen för det gör så himla ont.

På tal om någonting positivt nu då när vi bara pratat negativt är att vi får hem en liten kattunge på 12 veckor idag och jag längtar så himla mycket över att få hem henne. Hon heter Siri och är tre färgad. Kan försöka leta på en liten bild på henne och lägga upp under inlägget hon är jätte söt verkligen. Det är min sambos lillasyster som har gett henne namnet Siri och då tyckte vi att hon kunde få ha kvar det namnet.
Nu ska jag göra mig klar för att åka till Vårdcentralen, önska mig lycka till <3

samsung galaxy a5 2017 1036

Det är den söta lilla katten till vänster på bilden, visst är hon söt <3

samsung galaxy a5 2017 976

Annons

Sista dagen i vecka 28

Tycker tiden har gått så oerhört fort. Känns som jag nyss fick reda på att jag väntade barn liksom och nu sitter jag här och är i sista dagen på vecka 28 och går in i vecka 29 imorgon. Att det bara är 2 och en halv månad kvar ungefär är helst sjukt. Men jag känner mig ändå så himla redo faktiskt, och börjar bli rätt så trött på att bara gravid så det får gärna gå lite fort och bli vecka 40 så Lill knodden kan komma ut nu.

Det är ju många som har förlossningsskräck och massa sånt hit och dit, själv ser jag mer fram emot att föda än rädd för det. Känns så naturligt att föda vaginalt än att göra kejsarsnitt. Är dock lite nervös för om jag får göra akut kejsarsnitt, för det känns inte så jätte skönt direkt. Att liksom inte få bära sitt eget barn efter operationen och ha sjukt ont liksom…nej usch. Får verkligen hoppas att det blir en bra förlossning och att det inte blir så illa!

Kom gärna med frågor om ni undrar någonting

Puss på er

20170915_122953

annons