VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej vinterland!

20130313-204750.jpg

20130313-204820.jpg

När vi vaknade i morse var det riktigt mycket snö som hade kommit. Jag blev helt chockad för jag hade glömt eller tänkte inte på att det skulle komma nån snö överhuvudtaget nu så när jag tittade ut blev jag lika förvånad som Viggo. Haha fast han var ganska mycket gladare för det än jag, Jaaaaaaa! Snö mamma!!! Nu kan jag åka pulkan till dagis.
Så klart pulkan fick åka fram, men det var det värsta så tungt. Var helt genomsvettig och slut när vi kom fram och sen skulle vidare till en mammakompis efter vi lämnat våra stora killar.

Vincent är så lycklig för att vi tagit ner en till dockvagn från vinden så de har varsin. Viggo envisades härom dagen att han ville ha ner sin inte så lite rosa dockvagn och gå ut och gå en runda (Andreas fick följa med honom haha), och sen har de bråkat om vem som ska köra runt på den här inne. Så vi tog ner den lilla sulkyn och sååå glad Vincent blev för att han fick en egen att knata runt med. Dom går runt runt runt här hela tiden och har jättekul tillsammans.
Vincent bry sig inte om Viggo snabbt snor den vagnen han har, bara han har en vagn så är han nöjd. Viggo försöker förstås göra det lite smidigt och fråga om de ska byta och eftersom han inte får nåt svar så byter han i alla fall. =)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna