Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Vidriga människor som riktar

Hela dagen har varit jättebra till för några timmar sen. Dotter och hennes vän som skulle sova över hos oss gick ut. Jag låg i soffan och chillade. Efter ett tag ringer hon mig och panik gråter och berättar att en maskerad man/kille riktat pistol mot henne och hennes vän när dom gick in i kiosken.

Det var alltså ett pågående rån och tjejerna hann komma in i butiken och rånaren riktade pistolen mot dom och skrek att gå ut. I ren panik börjar dom springa mot sin skola och ser sedan rånaren med några andra killar springa en bit ifrån dom.

Jag har sån panik att jag slänger på mig skorna och rusar ut, ber henne möta mig och jag har aldrig sprungit så fort,rakt över bilvägen och möter dom. Samtidigt som jag ringer 112 så berättar dom vad som hänt och gråter. Första gången jag haft sån panik att jag knappt kan prata ordentligt i telefon, mindes inte vad kiosken hette eller gatunummer. Flera gånger kunde jag inte uppfatta vad polisen sa i telefonen. Vi väntade in polisen, civila hade gått in i butiken och sen blev flickorna förhörda. Ägaren tackade mig för att jag hade ringt.

Vidriga människa som riktade pistol mot tjejerna, FY FAN FÖR SÅNA SOM DIG!!!

/ARG FÖRBANNAD MAMMA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons