Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Det här med serier

Bläddrar ofta i Netflix och ser serier eller filmer som jag tänker ”bläääh den verkar tråkig”, jag är sån som dömer filmer och serier by the cover.

Syrran nämnde då Riverdale som jag flera gånger bläddrat förbi. Men nu så! Nu är jag FAST!! Har tittat hela första säsongen och är redan på avsnitt 10 på säsong två. På bara nån vecka.

Spännande hela tiden. Ena händelsen avlöser den andra.

Angelina har dille på Grown up och Grown ups 2, herregud hon har nog sett filmerna 50ggr nu. Jag gillar Netflix men dom får sällan in nya filmer och det görs hela tiden nya serier. Viaplay gillade jag inte.

Sitter här lite (gansk) bakis, ätit ordentlig frukost,tryckt i mig Ben&Jerrys, pommes och en öl. Hoppas att jag är människa imorgon då jag gärna vill åka nånstans med barnen. Nästa vecka blir en kort vecka, jobbar tre dagar. Onsdag är ju röd dag och på fredag har barnen skolavslutning. Som dom längtat!! Jag längtar jag med…

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons