Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Nu är jag i en ny fas igen

Inrednings fasen heter det. Nyss var det kläder. Köpte ju som sagt rött tyg till min Ektorp soffa och det är så mysigt MEN jag har så himla svårt att veta vad som matchar. Har snöat in på sammet gardiner i färgen mullvad, hittade dessa två. Marinblå,guld eller kanske mer silver detaljer och naturfärger. Ska byta ut skrivbordet till ett mindre i svart. Det ska bli mer färg och mysigt nu. Är trött på vitt,grått,vitt,grått. Juste! Apropå naturfärger så har jag köpt nya stolar men dock levereras dom i december :(Även dom kommer göra köket mer varmt. Sen nån gång nästa år blir det nytt köksbord och jag vill ha någon av dessa. Jag älskar alm, vackert trä. Mitt vardagsrums bord är i alm. Rustik,lantlig med färg. Nice!

Vaknade upp till ett vitt landskap trots att SMHI skrev att det skulle regna. Och så börjar alla norrlänningar spela kaxiga direkt. Lame. Vi hade ändå en mysig dag trots allt kliande. Blir hemma imorgon med…

Väckte Charlie och märkte att hans kropp var full med utslag. Han har fått en ordentlig släng av nässelutslag från topp till tå. Har smort in han med kortison salva 3ggr idag. Imorgon ska jag snabbt åka och köpa antihistamin. Stackarn får stå ut med mycket.

God natt! /Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons