Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Saker som man bara ruttnar på

Jag stör mig på så enormt mycket saker.

Jag stör mig på att cyklister inte vet regler vid övergångsställe. Cyklar man över så har man ej företräde. Man ska GÅ med cykeln.

Jag stör mig enormt mycket på att gående och cyklister som vistas på tex långholmsbron och liknande när man som bilist ska manövrera ett stort fordon i backe med bilar bakom inte kan bara släppa förbi fordonet då det är svårt att stå där samtidigt som man ska se efter er alla och inte råka åka bakåt på nästa bil. Ni bara antar att vi ska stå där hur länge som helst. Då menar jag svängen upp längs hamnen upp på bron. Även när man ska svänga av från bron mot båthamnen så är det svårt att se och cyklister cyklar för full fart när dom ÄNDÅ SER EN BIL SVÄNGA. VART ÄR ALL JÄVLA VETT???!!! Kan man inte bara vara schysst när vi som kör bil har mer press på oss och köer bakom. Kan man inte bara vara schysst och stanna och låta bilen svänga in. Det tar inte många sekunder för en bil att åka över. HELVETE!!!

Jag stör mig på att folk inte använder reflexer och sedan pekar finger till oss som kör bil för att dom TROR att vi kan se i mörker. Reflex kan vara livräddande. Det är SVÅRT att UPPTÄCKA en person som är mörkklädd och inte har reflex. Sen blir ni arga på oss när vi inte ser er.

Jag stör mig på människor som säljer kläder osv utan att berätta om något är sönder. Säljer jag något så skriver jag alltid om det är något som gått sönder osv.

Varför är cyklister och gående så oförsiktiga och så elaka?! Jag förstår inte. När jag går och ser en bil som kanske har det svårt så stannar jag och låter den passera. Jag envisas inte med att jag minsann har företräde. Trafik vett, folk vett, allmän vett. Hjälp till i stället. Nu förstår jag varför så många bilister blivit aggressiva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons