Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Fortfarande sjuksktuga

Sen lördagen för två veckor sedan blev Charlie sjuk. Öronen och feber. Tyckte att det blev bättre runt torsdagen. Men nej för natten till söndag började han hosta och sen fick han feber igen.

Alltså jag…klant. Jag hade olika nummer till Bromma närakut och ringde dit. Skällde ut kvinnan i telefonen för att hon sa att dom tar endast emot småbarn och slängde på luren i örat på henne. Märkte till slut att jag hade ringt ett annat nr. Undrar om dom bytt nummer då det alltid är den jag ringt till. Blev så arg. Ringde sedan rätt och Charlie fick en tid 19.30 med domen Öroninflammation. Som jag misstänkte. Så nu äter han penicillin… Snorig,hostar och har ont i öronen. Stackarn.

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons