Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Sjukstuga igen

Vette katten vad som hände med Charlie i lördags men jäklar vad han skrek och fick panik, han fick ont i öronen. Sen feber och rött öga. Var till vårdcentralen med honom idag och vi skulle avvakta till onsdag-torsdag enligt läkaren när det är första gången man har ont. Jag tappade nästan hakan och sa ”Vet du HUR många gånger Charlie har haft öroninflammation??!” han fick t.om rör i öronen för att det. Men nej. Aja finns ju egentligen inte så mycket man kan göra för antibiotika är ju inte något man tar hur som helst. Nässpray, smärtstillande och högläge.

Var tvungen att åka och handla. Tycker att så mycket Innocent som vi köper så borde vi få bra rabatt, åtminstone 6 flaskor var/varannan vecka n

Imorgon stannar jag hemma med Charlie en dag till men på onsdag måste jag jobba, jag har ju ett nytt jobb så jag kan inte bara vara borta. Köpte mer ingefära,äpplen och citroner som jag ska göra mer nyttig dricka. Tar en shot varje morgon och det är starkt för jag har mycket ingefära i.

Sitter nu och funderar på om jag ska boka tid till en nagel salong för att lägga på gelé nu när mina egna naglar är så långa, jag tvättar ju händerna en miljon gånger om dagen och naglarna blir skörare.

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons