Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Sömnlös och lever på springrolls

Så jäkla ruttet. Jag är så himla trött och verkar hamnat i en sömnlös period igen. Natten mellan söndag och måndag sov jag endast 3timmar. I natt har jag inte sovit ett dugg. Bara vridit och vänt på mig, legat på alla sätt på varenda del på soffan, la mig sedan i myshörnan men Näe det gick inte heller. Minsta rörelse och sängen knarrar samt katten som envisas med att ligga på mina ben och sedan tvätta sig själv i en evighet. Tittat på klockan och varje gång blivit irriterad. När jag väl håller på att somna så ringer klockan.

Har haft en irriterande jävla låt i huvudet. Fan. Jag hatar det här. Jag behöver sömn, går upp 5.30 varje dag och ska lämna till dagis och sedan till jobbet. Måste vara pigg och alert när jag tar hand om barn.

Hade velat sova nu men jag måste förbereda inför morgondagen, åka och köpa en iskrapa då det var frost på rutorna imorse så jag fick skrapa rutorna med en spypåse från sjukhuset och sen hämta Angelina från scouterna. På lördag morgon ska jag skjutsa scouter till deras läger så ingen sovmorgon där inte. Kanske på söndag men det går inte för då sover jag inte natten mellan sön-mån. Kanske en tupplur på lördag men då kan jag inte sova för natten.

Har även levt på Daloons springrolls i 1vecka och 1dag. Orkar inte laga mat till barnen och sen vegetariskt till mig. Jag är så jäkla SLUT efter jobbet, helt sjukt att man kan vara så slut. Ingen ork, inget. Igår efter jobbet var jag tvungen att fixa Charlies halloween pumpa som förmodligen kommer vara rutten innan halloween då han tjatat om en pumpa i veckor.

Crazy.

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons