Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Baciller och ingefära

Idag gjorde jag ingefära dricka som jag ska ta en shot av varje dag. Har en juice centrifug (tror den heter så) och la i en stor bit ingefära,2morötter, 6 äpplen, en stor citron. La i allt med skal på. Gott och lite starkt. Det behövs när man jobbar med barn, speciellt i dessa bacill tider.

Nu är första veckan gjord och jag är mer än utmattad. Jag önskar mig bara tystnad. Vissa av barnen är extrema och gör dumma saker HELA tiden så jag har fått höja rösten X antal gånger. Dagen slutade såpass att jag satt och grät i bilen efter jobbet. Får se vart jag hamnar i skolan nästa vecka, egentligen är det tänkt att jag ska vara där men jag har bett om att få vicka på annan avdelning. När jag kommer gem orkar jag knappt med mina egna barn och är jätte lätt irriterad, vilket inte är kul alls.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med barnen och glass, sen natti och hoppas att jag får en LÅNG sovmorgon.

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons