Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Two four eyes

Som vi väntat och väntat sedan förr förra söndagen på att få sms om när Angelinas glasögon blivit klara. En siffra i mitt nr var fel trots att jag påpekade det då. Men men, ringde optikern och visst var dom klara! Numret är rättat och glasögonen på plats där dom ska vara. 

Himla ovanligt att se Angelina med glasögon… Jag trodde att hon skulle klara sig utan glasögon faktiskt. Hoppas pojkarna blir utan. Sen om några år ifall Angelina vill så köper jag linser till henne. Jag fick mina första linser när jag var 13år. Minns hur jag kämpade med att få in dom, tappade tålamodet X antal gånger. Nu har jag inte använt linser på länge för att mina ögon blir så torra, har testa olika sorters linser. Vill så gärna slippa glasögon och en operation är drömmen. Fast, jag är så van med glasögon att jag ser konstig ut utan… Men det negativa överväger det lilla positiva så. Jag kan inte använda mina Ray Ban solglasögon (går att få i styrka men jag orkar inte byta och ta med glasögon överallt), kan inte se något när jag badar om jag är utan glajjorna, kan inte åka karuseller för då ramlar dom av m.m. 

Leo var hos tandläkaren och sedan hos frisören idag. Jobbigt nog så har han hål i tanden längst in som är svår att komma åt vid borstning, så det blir att borra. :( 

Leo har snöat in på lila, han vill ha lila hårfärg nu. Hans nya favvo färg. Snart börjar fotbollen igen (äntligen!!)och jag ska anmäla han till sommarfotboll också. Får se om jag anmäler Angelina på simning igen, det är inte här i Vällingby i år så vi får se. Herr Charlie ska förhoppningsvis börja på Bromma pojkarna nu när han blir 5år. We shall see! Jag vill att dom ska ha fler aktiviteter men det är svårt att hitta något. G vill sätta Leo på boxning och Angelina på någon kampsport så hon lär sig att försvara sig. 

Nu ska jag sova men Herr Charles brevid mig, japp han är vaken så här sent och verkar inte ha några planer på att sova. God natt! /Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons