Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Feber Charlie,sömnlös mamma och psycho cat

Unge herr Charles har haft jobbig hosta ett par dagar nu och igår kväll fick han feber också. Nu ligger han tätt intill mig och gör så att jag svettas. Han va så orolig för att spy så han ville ha hinken. Borde sova för imorgon har Leo utvecklingssamtal i skolan…

Hör hur Kinza försöker gräva in sig till sovrummet och låter utanför men hon får inte vara här inne. Hade hon inte klöst så hade hon fått. Men nej, hon har rivit sönder tyg under sängen och klöst runt sängen (som köptes i augusti) och klöser på sänggaveln. Så nej tack ingen kisse här. 

Knäpp katt som gillar att bli buren som en bebis på axeln. Som hoppar upp på duschväggen och stirrar på en när man duschar. Aldrig får man vara ifred…inte ens när man sitter och skiter. 

Go natt! /Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons