Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Chilling

Alla bara chillar här hemma, Leo så här

Och sjuka Charlie på soffan och Fina Fiona i sitt rum. Ingen bråk, ingen tjafs. Kinza är cool. Jag bygger Charlie pärlplatta som han gnällde om hela morgonen… Intensiv kursen är bokad och klar, även bokat tågbiljett dit. Nervös och skitnödig redan nu. Har ju varit kolugn när jag kört bil och övningsköra i omgångar både i skola och privat. Men nu när jag har så mycket att förlora så är jag nojig och rädd för trafiken, även om jag vet att jag kör trafiksäkert så kanske inte en annan gör det. 

Var på utvecklingssamtal med Leo idag och fick höra så mycket fint om honom. Igår hade det varit bråk i skolan och massa barn hade samlats runt en kille och min Leo hade hoppat in och skyddat honom. Då blir man stolt! Han är tydligen en bra lyssnare,även när man tror att han inte lyssnar, en riktig tänkare och kommer med roliga kommentarer och funderingar. Vågar att ta för sig. Men det som fick mig att bli ledsen var att för ett tag sen (fick veta idag *arg*) hade tre killar (två av dom är/var jättebra vänner med Leo) stått och pratat om Leo när han kom in och den ena killen (som han inte är vän med bara klasskamrat) sa till dom två andra Att han hatar Leo. Och Leo sa att han hörde vad dom sa och dom nekade det. Leo stod tydligen ensam där och jätte ledsen när läraren skulle gå förbi. Det gjorde mig ledsen, att någon/några hatar mitt barn. Ena killen är tydligen ”ledartypen”. Leo har alltid varit en sån pojke att han står lixom i mitten, han är med alla och accepterar alla. Han har sin fantasi och älskar det han älskar. Han leker med både killar och tjejer vilket jag tycker är jättekul och viktigt. 

Sen fick jag hem en jätte ledsen dotter idag, jävla idioter till killar i den klassen, ja nu sjönk jag väldigt lågt genom att kalla barn för det men FÖRÄLDRAR LÄR ERA BARN FÖR FAN ATT BETE SIG!! Hade alla verkligen sett efter sina barn och sett efter deras beteenden och lärt dom hur man ska bete sig så hade det inte existerat såna puckon. Några killar i klassen hade börjat kalla henne och hennes kompisar för fula saker, tagit hennes nycklar och kastat i soporna. Frågade om läraren sa till men han hade bara frågat efter vart angelinas nycklar var. Jag hoppas han sa åt dom. Väldigt elaka har dom varit. Igår hade en kille små slagit Angelina och sparkat (och detta fick jag veta idag!!!Sa till henne att jag vill veta direkt) En annan hade puttat en kille på Angelina så att hon ramlade och slog huvudet. Vart lär sig barnen sånt här beteende om inte hemma av föräldrar, syskon eller låta se våldsamma filmer och tv spel. BARN GÖR SOM DU GÖR!! Finns idiot föräldrar som inte bryr sig. 

Ja, jag kontaktade Angelinas fröken på en gång, hon är en bra lärare tycker jag. I fyran har dom olika lärare för olika ämnen. Men den här läararen är ”huvud läraren”. Fan. 

Jag hoppas att det inte blir massa skit när hon får sina glasögon sen. Barn är så jävla elaka. 

/Janine. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons