Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Vaknade upp i panik i natt

Har tänkt på min mardröm som jag hade i natt, två gånger vaknade jag upp av panik mitt hjärta slog i 500. Ni vet så där när man blir jagad av någon och man är rädd och får panik. Detta var nog första gången i mitt liv som jag vaknat upp så här, andra gången när jag vaknade så trodde jag att drömmen var sann. 

Jag gick på en landsväg med en barnvagn, för att vara exakt så var det en svart donkey som jag haft. Går upp för en väg som svänger åt höger och det är vägen hem så jag måste gå igenom en bit skog och nedanför är det jätte brant. När jag kommer uppför svängen står ett gäng killar där och jag blir rädd och vänder varpå dom börjar gå efter mig. Jag börjat springa och vagnen välter men i vagnen finns ingen bebis, bara ett täcke och kudde och vagnen hamnar i diket och jag springer och springer och snubblar genom att en kille får tag på min vrist. Och där vaknar jag i panik första gången och hjärtat slår i 500.

Andra gången när jag vaknade blev jag jagad på en raksträcka med vagnen. 

Så jävla läskigt när det händer, jag trodde att det var verkligt när jag vaknade upp andra gången och kollade mot köket efter vagnen. Vad kan detta betyda?! /Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons