Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Hemma och tar hand om min lilla patient

Det gick bra idag med Charlie, det visade sig att han hade ordentligt stora hemorojder… Så nu har dom lagt sprutor i rumpan så dom ska skrumpna. Bytte precis förband, la på Xylocain salva och gav Laxido junior samt alvedon. Fast han inte varit hård i magen alls så fattar jag inte hur det kan komma, speciellt när han skiter upp till 5ggr om dagen. Blir han för lös då ska det tas varannan dag. Min lilla loppa, han fick lugnande nässpray och envisades in under sista att han inte var trött, sedan somnade han och jag fick bära in han till operationsbordet där gav dom honom sömnmedel och han började hosta. I den stunden när man ska gå ut så blir jag alltid virrig, kan inte förklara känslan men snurrig/virrig,orolig och ängslig. 

Sötaste patienten! Men på hemvägen hade han ont och låg på sidan i vagnen. Inne på Apoteket såg vi en helt nyfödd bebis, paret skulle hem från BB. En sån härlig mini liten varelse. Fick halsbränna av sjukhusets kaffe och gasig mage, ska göra mat till oss nu. Morötter och potatis i ugn med broccoli puckar dvs vegetariskt! :) 

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons