Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Furuvik i lördags 

I lördags åkte vi till Furuviksparken med barnen. Barnen gillade det mycket, Charlie blev förtjust i aporna och ville endast titta på dom. 

Vi hade sett fram emot lite vilda djur såsom lejon,tigrar och björnar men det fanns inte. Lite besvikna var vi. Däremot fanns det många olika arter av mini aporna! Herregud vad jag vill ha en sådan, fanna även en mini bebis apa! Titta så söt!

Sen kom vi in till det ”vidriga” rummet, jag HATAR  ORMAR OCH SPINDLAR, ormarna var lösa hör inne… Leo fick panik och sprang ut ur rummet medan jag höll mig. Vi hade en orm ovanför huvudet Fyfan. 

Krokodiler och sköldpaddor blandat med lite mer apor fanns i Sydamerika. Ena krokodilen tittade fram upp till vattenytan och tittade argt på mig. 


Sen fanns det känguru park men två känguru, den här sprang framför oss till andra sidan. Ko lugn:)


Vi missade tyvärr kamelerna och något mer pga vädret, det regnade och var ganska kallt så jag ville mest bara in någonstans men stod ut för barnens skull. Angelina fick åkband på tivolit och Leo som inte gillar karuseller så värst mycket fick biljetter med Charlie. 


Angelina sprang iväg ensam och åkte och åkte tills vi skulle tillbaka till bussen. Att höra barnen säga att dom var väldigt nöjda med dagen var som musik för öronen. Får se om det blir Parken zoo i sommar, där har vi ännu inte varit. 

Nu sitter jag och väntar på att Charlie ska vakna i uppvaket. 

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons