Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Min Lilos skadade sig

Skulle aldrig ha skrivit inlägget innanom det med hans säng för idag gjorde han något helt oväntat,han gick över från sin säng på något sätt och hasade ner över våran säng och flög en halv meter från sängen. Det kom blod ovanför hans framtänder och från ena näsborren. Tänderna har nyligen spruckit igenom så jag hoppas dom inte blev skadade. Han kan inte ens ställe sig på knäna knappt så hur fasen gick detta till??! Jag blev så rädd att jag började stört gråta..
Har sänkt hans säng nu.
Är fortfarande ledsen…

Idag kom fotona från Fuji,alltid lika snabba och hämtade ut en skjorta till Lilos och en present till kusin Daniel som fyller 1år nästa vecka. Måste köpa ramar till foton och skicka efter några förstoringar.
Köpte det sista till kalaset på söndag,köpte en massa godis 2kg!! Fast det är ju inte bara Angelinas vänner som kommer utan släktingar oxå. Imorgon blir det städning,ska fixa hennes rum och allt sånt och på kvällen ska jag göra tårtbottnarna så jag slipper stressa på söndag.

G bakar bröd,doftar jättegott! Imon blir det en efterlängtad fika med storesyster.

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons