Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Idag var vi på Bvc

Min stora pojke vägen 9430g och är 74cm! Damn va barn växer fort,var där den 17e augusti och då var han 71½cm och vägde 8800g.

Angelina vid den tiden var 75,5cm och vägde runt 8kg.

Leo hasar för fullt,jätte snabb är han oxå. Igår när jag la han för att sova middag vägrade han,han skrek och skrek(han brukar somna efter några min)sen blev det helt tyst så jag trodde att han sov.Gick in i sovrummet och där satt han i sin säng och flinade som bara den!Kunde inte låta bli att skratta för han såg så rolig ut.Han har börjat att ställa sig på knä i sängen,han kan bara ramla åt ena hållet och där är sängen vägg i vägg med hans.Men jag ska nån dag nu ändå sänka den.
Min grisunge han är så jäkla söt!! han pratar så roligt och så gillar han att göra bubblor av sitt salv i munnen och skrattar till det…

Och Angelina så vacker att man undrar vem av oss hon fått det ifrån…4år,4hela år blir hon på söndag tänka sig va tiden går fort. Tänkte idag att om 10år är hon 14år och jag är 36!!! 10år går jäkla fort,undrar vad jag pysslar med då. Jag har iaf ett mål innan jag är 35 ska jag ha rest till USA!

Good night!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons