Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Nails

Äntligen! Äntligen växer mina naglar igen! I höstas hade jag långa fina naglar! Sen kom kalla vädret och jag vet inte vad som hände, som började flisa och gå av. Jag slog i naglarna överallt. Sen dess har jag försökt få dom att växa. Äter vitaminer för hår,hud och naglar samt andra vitaminer. Nuuuu mår dom bra!

Idag hR vi haft friluftsdag i skolan, jag hade en station och vi hade 6 st och barnen gick runt till alla. Det kom varje gång ca 23-25 barn. Pheeeeew!!! I stek heta solen!!! Jag som lider av solen. Keps och spf 50! Ändå är jag röd.

Efter jobbet(slutade tidigt så jag hade öppning) hämtade jag Charlie och sen gjorde en is kaffe med glass i och drack i skuggan. Härligt!!

Nästa vecka ska vi till brandstationen och cykelskola med barnen. Kul!

/Janine

Annons

Food

I lördags gjorde jag en vegetarisk pasta carbonara med soja korv, soltorkade tomater och grädde. Ville ha soja grädde egentligen men förpackningarna är så små att det hade blivit dyrt för att få så många dl. Jätte gott blev det!! Hittade ett recept på nätet, dock var den med misopasta(?) och b-jäst. Det skippade jag.

Idag gjorde jag en pasta sallad med massa gott i och pojkarna fick en enklare version då dom är så kräsna när det gäller soltorkade tomater och rödlök.

Nu ska jag sova, är trött av all värme,bråk på jobbet och jävligt irriterande andra saker.

Vanilj glass! Vi är tokiga i glass!

/Janine

Annons

Byggare Bob här

Åkte till Ikea idag för att köpa matta,dyna till fåtölj, insyns skydd (var inte så bra som jag trodde) och en pall. Angelina byggde ihop pallen, ganska stolt var hon haha. En pall till mammas breezer. Igår kväll lös solcells lamporna så fint i balkongen och jag satt här ganska länge och bara njöt av TYSTNADEN!! Tycker att hon valde fina blommor till balkongen. Annars brukar jag alltid ha rosa eller röda pelargoner, skit fint när dom verkligen blommar och lådan är överfull. Men nu kände vi för annat, lite mindre i år.

/Janine

Annons

LEDIG!!

Åh så skönt!! Kort vecka igen! Nu har det varit korta veckor för oss. Förra veckan jobbade jag onsdagen och fick gå hem 1,5tim pga vab och denna vecka tre jobb dagar. Skönt! Önskar faktiskt att jag kunde jobba deltid och få mer tid till annat i livet. Livet ska ju inte endast bestå av jobb. Men den lyxen….Gjorde ju denna sjukt goda paj förra veckan, banoffee paj- digestive, dulce de leche,banan,grädde och krossad daim. Ljuvlig!! Älskar sånt här och jag bara tok älskar grädde!! Ska nog göra en idag med! Jag skiter som vanligt i det där fjanteriet ”beach 2018”. Var som du är.

Utanför köks fönstret blommar dessa men tyvärr alldeles för kort tid! Fotona är från förra veckan och dom börjar redan vissna. Blir ju så glad av det när jag är i köket.

Jag har ju för andra året i rad ingen lust att fixa balkongen (andra balkongen har jag aldrig ens gjort iordning…..) men sköljde av möblerna från pollen och sopade golvet. Ska köpa blommor och Kinza fann sin plats i blomlådan.

Jag-latmask sitter i sängen och dricker morgon kaffet och funderar på vad vi ska hitta på idag? Jag är SÅ dålig på att hitta saker att åka till runt omkring Sthlm. Jag vill ju åka iväg och se saker, en utflykt med barnen.

Gillar kameran i IPhone 8+!

/Janine

Annons

Idag har det gått 8 dagar sedan vi fick veta om Avicii Tim.

Jag minns hur chockad och ledsen jag blev. Jag satt på Olearys med kollegor på aw och skulle bara kolla mobilen och såg expressen.

Jag tittade på hans dokumentär ca två veckor innan det tragiska. Redan då grät jag när jag såg hur illa han blev behandlad, hur folk utnyttjade honom, såg inte hans bästa när han skrek på hjälp. Han var SÅ TYDLIG med sitt mående och ändå har hans manager mage att sitta och snacka skit om honom och säga i stort sett att pengar är viktigare?! Vidrig manager och vidriga människor som blir arga för att han är sen till en show. Tänk efter Varför blev han sen.-Jo för man ser ångesten och paniken i han.

Sen att skriva offentligt att han var som en familj,en bror och kärleken vi hade. Ja då borde han vetat exakt hur han mår. Skyll inte ifrån dig för du visste exakt och fortsatte tänka på pengar.

När människan MÅSTE OPERERAS MEN DOM FORTSÄTTER ATT PUSHA PÅ?!! Hur HUR tänker man då? Inte alls gissar jag. Jag som mamma,som ett fan blir så illa berörd av hur han blev behandlad. Jag kan garantera och lova att Vi fans hade inte blivit sura eller arga om han ställt in och tagit hand om sig själv i första hand.

Hans hälsa var det viktigaste. Pengar är inte allt. Och det sa han själv! Han ville bara producera musik, göra det hans älskade. Inte att bli pushad till depression.

Hans vänner?- hur kan dom sitta och prata om alla pengar han kommer att förlora. Som vän ska man lyssna,stötta. Tyvärr så känner jag där att även dom har utnyttjat honom. När man ser hur utmattad Tim är och i orden och kropps språket säker efter stöd när han pratar med sina vänner. I mina ögon och säkert många andras så är det där inga riktiga vänner utan dom red med i hans framgång. Blev anställda i Avicii och inte sa dom Stop när han mådde dåligt och ville sluta.

Sk.vänner.

Man hör inte någon prata om hans bästa för att må bra och hitta sig själv igen.

Det finns så mycket jag vill skriva men jag är fortfarande för upprörd. Fy fan för människor,fy fan för pengar. SKÄMS NI INTE?!!

En ung talangfull man,ett musikaliskt geni, en ödmjuk,fin man är borta… Han gav mycket pengar till välgörenhet och värnade om djur. Hans musik-my god jag älskar hans musik, jag älskar hur han fått alla toner mitt i prick. Hur allt låter och bara flyter samman.

Jag har lyssnar om och om igen på hans låtar genom åren och lyssnat på texterna. Men vissa låter…mörka.

”Feeling my way thru the darkness”

”One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember”

Hans musik är och har varit en stor del i mitt liv. Till hans musik har jag festat, skrattat,gråtit och musiken har alltid fått mig att må bra. Hans musik kommer att leva för alltid. Han hade ett nytt album klart.

Varför varför gjorde ni inget?! Varför stöttade ni inte honom i hans beslut? Varför?

Jag har hans låtar i huvudet hela tiden, jag tänker på Tim hela tiden och hans familj. Jag har aldrig blivit så här berörd av en artist, men för mig är han som jag skrivit en stor del av mitt liv genom musiken.

Jag känner sån enorm sorg, en sorg att han blev bara 28år, att han inte kommer att bli gammal och göra allt där emellan som att skapa familj osv. Sorg att han aldrig kommer att skapa musik men hans musik kommer leva och spelas för alltid. Jag kommer att sörja honom länge känner jag. Så fort jag ser något med Tim eller Avicii så får jag tårar. Jag är tacksam att vi har fått sån grym musik, att han vågat mixa och komma på egen musik som ingen annan hade gjort. Mixa house och bluegrass. Han kom på det.

Tack Tim för all musik du har gett oss, du kommer för alltid leva i musiken och aldrig bli glömd.

Vila i frid.

annons