Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Stärka naglarna

Jag tycker det är fint med naglar,helst naturliga. Mina växer under vår,sommar och höst men sen går en efter en av. Hade långa fina naglar för två månader sen men jag var så klantig och råkade ha sönder några och tillslut klippte ner. Nu har dom vuxit igen men råkade ha sönder pekfingret som ni ser. :(

Jag brukar lacka på Depends gelé och dom håller sig bra i en vecka typ. Samt nagelstärkare. Nu vill jag gärna ha dom långa ett tag, men Vad ska jag göra? Vad kan man göra på salong för att dom ska hållas starka och inte gå av?

Måste bara flika in att den här boken är hur söt som helst! Be a unicorn. Jag ska börja tänka om en Unicorn. Always think like a unicorn.

/Janine

Annons

Lite hemma spa

Kom hem från kryssningen idag som jag åkte iväg på med barnen. Behövde komma bort och tänka på lite annat. Det har hänt något tråkigt men jag känner mig inte redo att skriva här..än.

På torsdag börjar jobbet igen, just nu ser jag inte fram emot det. Mest pga all stress som kommer ske då vi har mycket att göra.

Hämtade ut paket från Kicks med dessa produkter från ett märke jag inte hört om. Men tänkte testa. Monsun. Dags att ta hand om sig själv lite bättre. Hämtade även ut mitt gymkort idag. Köpt mer böcker, sägs att som här är bra. Ikväll blir det att läsa Omgiven av idioter. Behöver även lite Unicorn i mitt liv.

Sist vi åkte båt så köpte jag med mig vin flaskor, även denna gång med. Har tänkt samla på dom. Sällan jag köpt hem flaskor faktiskt. Jimmy Choo Blossom- Underbar!! Äntligen hittade jag min älskade mascara!! Som jag letat! Den här är den ända av alla som jag testat som håller mina fransar böjda. Vattenfast också.

Nu tänkte jag dricka min Shake och sätta mig ner en stund. Innan jag börjar med massa annat här hemma.

Förresten, det ända jag hade tänkt göra på min semester har inte blivit gjort. Veckorna har gått så fort. Jag skulle städa ugnen och rensa barnens rum. Inget av det blev gjort.

/Janine Be a unicorn.

Annons

Första semester dagen

Sovmorgon!!! Vaknade vid 11 och även barnen. Igår var vi i Märsta hela dagen och badade (inte badkrukan Janine dårå…pga tatueringen). Men jag kan tycka att det var för varmt! Jag står ut till 22-23 sen mår jag dåligt. Skugga för mig!

I lördags skulle jag ha fått hämta Henry till mig men det sket sig så vi åkte till Dollar store som Angelina tjatade efter och sen till Mall of Scandinavia. Där gick vi runt, handlade lite.

Idag har vi inga planer, kanske ut och cykla. Men först en kopp kaffe!

/Janine

Annons
Annons

Söndag!

Charlie tog sovmorgon idag, jag blev väckt av telefonen vid 8. Irriterande!! Stora barnen ör på varsitt håll hos släktingar, Leo kommer hem imorgon men Angelina blir kvar några dagar till.

Charlie har lekt med sin moster och hennes vän, ritat på gården,lekt i parken och byggt lego.

Vi har ätit Ben&Jerrys och tittat på film. För mig har det varit alldeles för varmt för att orka vara ute. Jag mår inte bra i sån här värme. Imorgon börjat sista jobba veckan för mig!! Wiho! Jag tror att det kommer gå så sakta… Hoppas det inte kommer många barn då vi endast är 4 pers som jobbar. Tror att det är ca 40anmälda.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok ”The Universe has your back”.

/Janine

annons