Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

So many emotions at once

Jag ör en person som kan känna massa känslor på en och samma gång, ibland skiftar mina känslor snabbt. Känslomänniska helt enkelt. Just nu känner jag ånger, ilska och sorg. Samtidigt känner jag faaaan va mysigt jag har hemma, en mys känsla. Vill göra mycket mer men måste hejda mig själv. Jag älskar att jag har FÄRG hemma! Jag vill ha brunt,beige,petroleum,rött, mässing. Mörkt och murrigt. Jag som hade tråkigt vitt länge, trodde aldrig att jag skulle komma ifrån det men det gjorde jag! En större guldspegel skulle inte vara fel. Jag vill ha en mörkbrun eller svart stor tempel tavla bakom soffan, finns en jättefin på jotex i tre delar men den är slut… Jag har ju även min säng i vardagsrummet så den delen blev mindre och mysigare. Skrivbords delen blev mysig med.

Igår gjorde jag vegetarisk gryta, barnen såg på den och sa Bläää. Men när dom hade smakat på den så sa dom annat :) Under tiden jag lagade maten så hittad jag en Paw patrol i kylen…

Ska snart hoppa i säng och upp tidigt imorgon. Pimplar i mig lite god ekologisk rosé vin :) fill it all the way up!

God natt! /Janine

Annons

Hur kan man vara så trött?!

Jag vet inte vad som har hänt mig, för jag ör sjukt trött hela tiden. På morgonen vill jag inte gå upp och det ända jag längtar efter på jobbet är att få gå hem. Orkar inget och har inte motivation heller. Jag har ju möblerat om här hemma, Angelina fick eget rum och pojkarna delar. Jag sover i vardagsrummet.

Behöver börja dricka nyttiga smoothies och få energi, köpte en bra bok häromdagen. Igår var jag och beställde nya glajjor. Äntligen! Kommer bli lite annorlunda med så markerade, dom jag har nu är ju ljusa och när jag köpte dom så ville jag ha diskreta. Nya tider.

/Janine

Annons

Stolar!

2018 skulle bli mitt år med köpstopp. Hittills har det inte gått bra. Men mycket har jag sagt nej till… Känns som att jag har sprungit på Ikea rätt mycket på 1,5-2 veckor. Idag fick jag en spontan ide om att köpa stolar till köket, eftersom att det är spar år så fick det bli dom näst fina istället. Dom jag vill ha kostar lika mycket som min hyra så det får bli någon annan gång eller inte alls. Är rätt nöjd med dessa från Ikea.

Jag vill ju ha ett nytt matbord med men som sagt det får vänta till kanske nästa år. Jag vill se hur mycket jag kan spara under detta år och köpa endast det som är nödvändigt. (Ja stolarna var nödvändiga då dom andra var helt rangliga och sönder.)

Däremot så behöver jag en golvlampa då jag inte har taklampa i vardagsrummet, finns inget i taket som man ens kan hänga på. Ska bli intressant att se om jag kan klara mig med mina kläder detta år, vår,sommar,höst. Har dock jäkla mycket kläder och i olika storlekar då jag gått upp och ned i vikt.

Hudvård och hårvård är dock inget jag kan snåla med då dom är super viktiga för mig.

Intressant! /Janine

Annons

Att bli ljusare i håret

Kräver sin tid och tålamod. Jag var ju blond för något år sen och blev sen alldeles för mörk. Så nu har jag varit hos frisören och avfärgat(!!) samt tonat håret och på det en olaplex behandling. Jag sa till frisören att jag var rädd ifall håret skulle gå av men det hände inget med håret då hon hade olaplex i avfärgningen. Trodde inte på henne men tänkte att det får bära eller brista.

Är så chockad över hur bra skick mitt hår är i, fick även hem en No.3 som jag ska använda mellan behandlingarna som ska ske var 6e månad. Mitt hår är nu typ kola brunt, allt svart är borta! Jeeej! Nästa månad ska jag göra slingor. Igår köpte jag Maria Nila schampo och balsam då jag använde dom i helgen hos syrran och mitt hår verkade gilla dom. Underhåller med Lanza Moi Moi under tiden som är uuuuunderbar!

Mitt hår har alltid varit viktigt för mig men jag har samtidigt vågat göra mycket med håret. Som en gång när jag gick till frisören för att göra slingor med sling hätta och jag gick därifrån med tuggummi hår och ändå kunde dom inte bjuda på en inpackning trots att dom skadade mitt hår så mycket. Dom vågade inte ens borsta igenom håret för det var så illa. Jag var ledsen… Har haft många dåliga erfarenheter av frisörer men nu äntligen efter kanske 15år så har jag hittat rätt! Denna tjej är så grym med mitt hår! Detta var tredje gången jag var hos henne.

Wihoo!

/Janine

Annons

Nämen första inlägget 2018!

21a november skrev jag sist. Har inte haft någon ork eller tid. Lucian i förskolan missade vi då Charlie var sjuk men vi smög ändå iväg på storasyrrans lucia och sedan hem.

Julafton firade vi på båten! Den 23/12 åkte vi på kryssning till Helsinki och kom hem 25/12. Mycket ledighet har det varit och ofrivilligt… Jobbade dock mellandagarna och det var tre låååånga dagar då det var så få barn i skolan. Nyårsafton spenderades med storasyster och Baby Henry samt Angelina och Leo. Charlie fick gå till sin pappa för han är i nån trots ålder igen och lyssnade inte. Spelade Bingolotto vilket SUGER!!! Inte en endaste vinst på fem lotter. Skit grejer. Det var dock super mysigt att ha syster och bebis här i ett par dagar, så skönt att kunna umgås med en vuxen då jag alltid är ensam med dom här tre. Jag har varit hos frisören och klippt håret! Underbart och så jäkla snyggt det page, I LOVE IT! Ska om en vecka tillbaka för att göra lite slingor. Nästa vecka på tisdag fyller Leo 8år!! Så stor!! Men jag råkar hela tiden säga att han blir 7år och börjar 1an haha och han rättar mig hela tiden. Mellanbarnesyndromet=att råka glömma mellan barnet. Sa alltid att ”Neeeejdå jag kommer aldrig glömma”-men jag glömmer ändå.

Något intressant- jag har fått en del grå strån samt fann en ögonbrynsrynka!!!!! Helvete håller jag på att bli gammal :(

/Gammel Janine

annons