Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Dream catcher

Igår fick jag min fina drömfångare som en tjej har gjort. Åh! Nu vill jag ha fler!

Nu när det är ljust ute så äter vi middag sent, alltid mellan 18-20.30. Det bara blir så varje sommar, skönare är det. Igår lekte jag husmor och gjorde picklad rödlök och inlagd gurka. Blev jättegott nu när jag smakade dagen efter.

Rödlöken är tänkt till hamburgare på fredag, då har den gottat till sig ordentligt.

Maten då, gjorde en gryta med quorn bitar, massa vitkål,paprika och majs, serverades med ris. Barnen gav tummen upp. Jag improviserar alltid i köket, har svårt för att följa recept till punkt och pricka.

/Janine

Annons

Nails

Äntligen! Äntligen växer mina naglar igen! I höstas hade jag långa fina naglar! Sen kom kalla vädret och jag vet inte vad som hände, som började flisa och gå av. Jag slog i naglarna överallt. Sen dess har jag försökt få dom att växa. Äter vitaminer för hår,hud och naglar samt andra vitaminer. Nuuuu mår dom bra!

Idag hR vi haft friluftsdag i skolan, jag hade en station och vi hade 6 st och barnen gick runt till alla. Det kom varje gång ca 23-25 barn. Pheeeeew!!! I stek heta solen!!! Jag som lider av solen. Keps och spf 50! Ändå är jag röd.

Efter jobbet(slutade tidigt så jag hade öppning) hämtade jag Charlie och sen gjorde en is kaffe med glass i och drack i skuggan. Härligt!!

Nästa vecka ska vi till brandstationen och cykelskola med barnen. Kul!

/Janine

Annons

Food

I lördags gjorde jag en vegetarisk pasta carbonara med soja korv, soltorkade tomater och grädde. Ville ha soja grädde egentligen men förpackningarna är så små att det hade blivit dyrt för att få så många dl. Jätte gott blev det!! Hittade ett recept på nätet, dock var den med misopasta(?) och b-jäst. Det skippade jag.

Idag gjorde jag en pasta sallad med massa gott i och pojkarna fick en enklare version då dom är så kräsna när det gäller soltorkade tomater och rödlök.

Nu ska jag sova, är trött av all värme,bråk på jobbet och jävligt irriterande andra saker.

Vanilj glass! Vi är tokiga i glass!

/Janine

Annons

Byggare Bob här

Åkte till Ikea idag för att köpa matta,dyna till fåtölj, insyns skydd (var inte så bra som jag trodde) och en pall. Angelina byggde ihop pallen, ganska stolt var hon haha. En pall till mammas breezer. Igår kväll lös solcells lamporna så fint i balkongen och jag satt här ganska länge och bara njöt av TYSTNADEN!! Tycker att hon valde fina blommor till balkongen. Annars brukar jag alltid ha rosa eller röda pelargoner, skit fint när dom verkligen blommar och lådan är överfull. Men nu kände vi för annat, lite mindre i år.

/Janine

Annons

LEDIG!!

Åh så skönt!! Kort vecka igen! Nu har det varit korta veckor för oss. Förra veckan jobbade jag onsdagen och fick gå hem 1,5tim pga vab och denna vecka tre jobb dagar. Skönt! Önskar faktiskt att jag kunde jobba deltid och få mer tid till annat i livet. Livet ska ju inte endast bestå av jobb. Men den lyxen….Gjorde ju denna sjukt goda paj förra veckan, banoffee paj- digestive, dulce de leche,banan,grädde och krossad daim. Ljuvlig!! Älskar sånt här och jag bara tok älskar grädde!! Ska nog göra en idag med! Jag skiter som vanligt i det där fjanteriet ”beach 2018”. Var som du är.

Utanför köks fönstret blommar dessa men tyvärr alldeles för kort tid! Fotona är från förra veckan och dom börjar redan vissna. Blir ju så glad av det när jag är i köket.

Jag har ju för andra året i rad ingen lust att fixa balkongen (andra balkongen har jag aldrig ens gjort iordning…..) men sköljde av möblerna från pollen och sopade golvet. Ska köpa blommor och Kinza fann sin plats i blomlådan.

Jag-latmask sitter i sängen och dricker morgon kaffet och funderar på vad vi ska hitta på idag? Jag är SÅ dålig på att hitta saker att åka till runt omkring Sthlm. Jag vill ju åka iväg och se saker, en utflykt med barnen.

Gillar kameran i IPhone 8+!

/Janine

annons