André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En dag i solen

Oj vilka underbara sommardagar vi får uppleva just nu. Termometern stiger över 30 grader och man ser inte ett moln så långt ögat kan nå. Man kan ju bara hoppas att det blir en sommar som 2018 igen.

Under förmiddagen så tillbringade jag och Ella all tid i poolen och på altanen för att sen på eftermiddagen lura ut Jonas på en sväng till stranden. Jag som verkligen avskyr att besöka stränder på grund av alla hjärnspöken. Men med sin bästa vän vid sin sida och den bästa Ella vid den andra sidan så klarade jag mig igenom det. Nu ligger vi utslagna i soffan och bara väntar på orken att ta sig upp så man kan gå och lägga sig. En dag i solen gör en verkligen utpumpad.0DAAB5C8-D8DD-43E1-AA17-56CB4E0B60D9 30545B08-8439-4A71-BDE4-8CBAD1DFFA70

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *