André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Blickar framåt

Det var inte igår som man skrev några rader här, men det kommer det bli ändring på. Efter mycket krångel fram och tillbaka med Försäkringskassan så tror jag nu att allt är löst och jag kan pusta ut och blicka framåt mot en ljusare framtid. Så ni har inte missat så mycket roligt i mitt liv.

Idag så börjar äntligen två hela veckor med min dotter Ella som nu har hunnit bli snart åtta år, redan på fredag faktiskt. Tiden verkligen springer iväg när man har barn, man trodde inte att åren kunde gå såhär fort när man var 18 år och trodde att man visste allt här i livet.

 Under dagen idag så har vi passat på att njuta till fullo av det vackra väder som har dragit in till vårt avlånga land. Det blev en cykelutflykt med inget mål i sikte, vi tog oss dit vägarna ledde oss. Det är något som jag verkligen uppskattar här i livet, oavsett om man sitter i en bil eller på en cykel. Att ha friheten framför sig och bara vara, bara följa vägen som slingrar sig framåt mot något som man aldrig upplevt förut. Att få uppleva nya ställen och nya miljöer är det som för mycket lycka till livet.

Kvällen spenderades ute på altanen där växtligheten gror som bara den. Vi låg i våra solstolar med varsitt glas saft och lyssnade på musik samt skriken från måsarna, måsarna är dock något som jag kan slippa lyssna på om jag fick bestämma. Men man kan inte få allt här i världen.

IMG_9342

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *