André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Årets sista dopp i de blå

Det kom att bli en lördag på landet hemma hos Ella´s farfar med massor av bus och härligt väder. Igår så tog vi nämligen vårt pick och pack och begav oss mot Torsåker för att spendera helgen där. Har varit en ganska hektiskt vecka, så vi behövde lite tid på landet för promenader i skogen och inte behöva tänka på verkligheten hela tiden.

Under dagen idag besökte vi tre olika skogar för att plocka både blåbär och svamp, men då det inte har regnat allt för mycket så fanns det inte mycket guld att hitta. Blåbär hittade vi i alla fall en hel del utav, men som ni vet så försvinner minst hälften ur asken när man har en prinsessa med sig som är helt tokig i alla slags bär. Men vad gör det liksom? Det ska ju ändå ätas upp. Efter säkert två timmar i skogen så var det dags för årets sista dopp i sjön, i alla fall för mig. Ella som verkligen inte är någon badkruka plumsade ner i vattnet innan jag ens hade tagit av mig vinteroverallen. Usch, höll på att frysa sönder där i så jag passade på att endast bada fötterna medans jag hade en plumsande Ella runt omkring mig. Hon tyckte dock att jag också skulle doppa mig, men icke! Jag gör mycket för Ella men där går gränsen, haha! Så när jag inte ville som hon så passade hon på att stänka vatten på mig istället, så man kan ju säga att jag nästan doppade mig.

DSC_0506

Kvällen kommer att bli väldigt lugn och jag tror både jag och Ella kommer att somna tidigt ikväll. Men innan läggdags så ska det serveras middag och kvällens middag blir grillad fläskytterfilé med ugnsstekt potatis, så om inte tröttheten får mig att somna först så kommer nog matkoman hjälpa till på traven.

Ha nu en underbar lördagskväll!

 Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *