André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En hemlighet

Då var det redan snart slut på denna torsdag och veckorna bara rinner iväg i vanlig ordning. Denna vecka har jag fått två riktigt intressanta samtal där ett kommer leda till ett möte nästa vecka angående min framtida anställning och det andra som fortfarande är osäkert och hemligt tillsvidare. Men om vi ska ta och prata om det som jag kan berätta så ska jag på tisdag nästa vecka träffa försäkringskassan samt arbetsförmedlingen för att sätta igång min 25% anställning som jag nu väntat på i över en månad. Det känns verkligen riktigt bra, känner mig inte ens nervös till att starta igång allt utan har bara en massa förhoppningar. Dock gäller det att hamna på ett ställe där både chefen och de anställda förstår min situation, men det ska nog inte vara några problem. Haha, när var jag egentligen såhär positivt inställd på saker egentligen? Kommer knappt ihåg när det kan ha varit. Så nu ser hösten riktigt lovande ut och jag kan med glädje börja fokusera på att få tillbaka en fungerande vardag.

Annars har veckan varit väldigt bra. Ella har sin sista lediga vecka innan hon på måndag börjar förskolan igen, så vi har tagit till vara på ledigheten med massa mys och lek. Så nu får vi bara se vad helgen har att erbjuda innan nästa vecka tar vid. Måste också bara ta och gratulera Östersunds FK som idag vände och slog ut det grekiska storlaget PAOK efter 2-0 på hemmaplan. Så nu väntar ett riktigt miljonregn över klubben som nu har tagit sig till Europa League. Det är bara att bocka och buga!

Ha nu en underbar kväll!

Espresso Shot (2)

2 reaktioner på ”En hemlighet

 1. Hej
  Vilken fin blogg!
  Hoppas du mår bättre?!
  Ramla själv ner i en djup depression och ångest för 18mån sen..
  Just nu i ett bakslag utan dess like…känns som ruta 1
  Har en dotter 6 år som heter Agnes..
  Ja man undrar hur man kommer upp o ur detta helvete
  Kram

  1. Hej!
   Tack snälla du, det värmer!
   Just nu är det tyvärr mycket sämre, men i dom situationerna är det tur att man har sina nära och kära som stöd.
   Åh fy, beklagar verkligen. är inne på min 35:e månad och har precis fått ett ordentligt bakslag så förstår vilket hellvete du går igenom =/
   Va skönt att du har det, utan min dotter så vet jag faktiskt inte om jag hade suttit här idag. Dom små är ger verkligen en livsenergi trots att vissa dagar kan vara så jobbiga.
   Hoppas verkligen du tar dig upp snabbt och kommer ur din depression starkare än någonsin <3
   kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *