André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella fyra år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Annons

Stora Bläcktornsparken

Sovmorgon delux idag när både jag och Ella vaknade i ett ryck vid elva tiden. Var meningen att vi egentligen skulle ha åkt iväg tillsammans med syrran och hennes barn redan då, men efter en natt av knappt någon sömn alls så behövde vi nog detta. Vi lyckades ändå göra oss klara på knappa timmen och begav oss iväg till bussen som skulle ta oss in till Södermalm och Stora Bläcktornsparken.

IMG_0466

Väl framme så möttes vi av ett riktigt mysigt ställe. Förutom en stor och fin lekpark för alla åldrar så fanns där även ett litet café och stora grönområden. Inte nog med det så hade dom även får, grisar och kaniner som barnen kunde få träffa.

IMG_0474

När vi väl hade lekt klart där så tog vi oss en promenad tillbaka till Slussen. Men innan vi kom till Slussen så stannade vi till vid bergväggen för att ta en titt ut över båtarna och staden. Riktigt vacker utsikt för er som vill uppleva staden från en annan synvinkel.

IMG_0540

Så dagen har varit helt fantastisk trots att det har fattats en sak under hela dagen som jag inte hunnit med. KAFFE! Helt galet att jag inte har fått i mig det ännu, jag som brukar ligga på minst 5 koppar vid den här tiden av dagen. Så det är nog dags att smyga upp till min syster Sara och tigga en kopp eller tre, haha.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons