André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

läkande för själen

Tror nästan att jag inte riktigt fortfarande har återhämtat mig till 100 % efter konstutställningen. Det blev så otroligt mycket intryck för min hjärna att man efter varje dag kände sig lite som en zombie. Men jag ångrar inte till en sekund att jag fullförde den tillsammans med min mor. Det var ett av mina bästa ögonblick i livet och jag är så otroligt tacksam för att min mor pushade på mig till att göra det. Trots att hjärnan blev helt slut så var det riktigt roligt att komma ut och träffa människor som man aldrig tidigare har träffat, att få höra om deras livshistoria och berättat min. Det var verkligen läkande för själen och en bra början till att återfå mitt vanliga jag igen. För efter utställningen har det hänt en hel del i mitt liv. Jag har blivit intervjuad av en fantastisk reporter från tidningen Allers samt blivit tillfrågad om att delta i en ny webbserie som kommer börja spelas in under hösten. Inte nog med det har jag nu fått kontakt med min husläkare och bestämt möte tillsammans med henne, försäkringskassan och arbetsförmedlingen för att kunna komma ut i arbetslivet igen. Det som står på schemat är en 25 % tjänst till att börja med. Då jag inte ska gå ut för hårt i början så man får börja om på ruta ett igen.

Annars är livet ganska bra just nu, njuter av ledigheten tillsammans med Ella och har bara positiva saker framför mig under hösten. Det känns verkligen som att bitarna verkligen börjar falla på plats nu. Men panikångesten finns fortfarande där och vissa dagar är lite sämre, men jag har ändå lärt mig att hantera dom bättre nu. Det bästa av allt är att dom där hemska tankarna om livet är som bortblåsta. Så vi får helt enkelt hoppas på det bästa nu under sensommaren och hösten.

André Dahlgren (10)

Nu är det dags för mig att lägga mig ner i sängen framför en serie innan drömmarnas värld får ta vid då jag nämligen fått en sån där hemsk mans-förkylning.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *