André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Dagen D

Vaknade upp i morse till ljudet av regnet som vräkte ner utanför och ett dundrade från åskan som höll i sig stora delar av dagen här i Sandviken. Dagen D var ju här och det var äntligen tid för en träff med arbetsförmedlingen, som kom att bli ett väldigt kort möte. Fick skjuts ner dit av min vän Jonas för att slippa få blixten nedslagen i paraplyet och för det moraliska stödet som så behövdes. Vi ordnade mest med tänkbara arbetsplatser som jag skulle kunna passa in på samt vad jag hade för tankar kring framtiden inom arbetsmarknaden. Men innan jag kan bli helt inskriven så måste vi först ha ett möte tillsammans med min läkare och försäkringskassan för att besluta om jobbträning eller vad det nu kallades för. Det mötet kommer att ske i mitten av Augusti, så det är bara att vänta igen innan jag kan sätta igång med att ens börja söka jobb. Jag tror jag har blivit en mästare på det här med att vänta under den här sjukskrivningen. För det är verkligen ett mycket väl förekommande ord inom sjukvården och myndigheterna. Så jag får väl bara passa på att förbättra brännan under denna månad av väntan, för det finns inte så mycket mer att göra här hemma just nu förutom konstutställningen som startar om sju dagar.

image1

Nu börjar det verkligen närma sig med stormsteg och jag har inte ens satt namn på alla mina fotografier som ska vara med. Bra jobbat där André.. Men om jag känner mig rätt så kommer det att ordna upp sig innan nästa måndag. Svårare blir nog att skriva en självbiografi. Jag gillar ju att kunna skämta till det ibland, men nu känns det för seriöst på nått vis. Varför ska dom veta saker om mig för? Det är ju bara ni läsare som få ta del av den kakan.

Annars är nog det mesta ordnat inför måndagens vernissage, tror jag? Det är tur att jag kommer ha min mor vid min sida, hon har nog lite bättre koll än vad jag har ska ni se. Så nu ska jag försöka att avrunda denna dag som har varit fullproppad med hushållssysslor för min del. Som ni vet så får jag besök imorgon och varje gång det vankas besök så måste hela lägenheten storstädas.

Städmissbrukaren har nu talat, så nu ska jag ta min skurborste och hink till sängen för en god natts sömn.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *