André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Svimma ihop av utmattning

Det har nu varit två riktigt fullspäckade dagar av roligheter, men ack va sliten man känner sig nu. Är nog inte riktigt van att hålla igång såhär mycket som vi har gjort dessa dagar. Nu låter det nästan som att jag aldrig aktiverar mitt barn, men för er som känner mig vet att så inte är fallet.

Det har nämligen varit fullt med folk här samt att vi hade en hel shoppingdag igår. Inte nog med att det blev shopping hela dagen igår så fick jag i uppgift att sätta ihop en IKEA säng med hjälp av en femåring som ville visa sig stor och hjälpa till. Så himla roligt när dom små kommer upp i den åldern, men ibland kan de bli lite för mycket hjälpa till ibland. Haha! Men det var inte allt, hade nämnligan tvättstugan mitt uppe i allt också. Men som tur var så var Ellas farmor här och hjälpte till, annars hade jag nog aldrig orkat med det. Så ni kan ju tänka er hur slut man är efter att bråkat med beskrivningen av IKEA möbler som aldrig visar rätt. Tänk er också att ha social fobi och har varit bland folk hela dagen. Trodde jag skulle svimma ihop av utmattning. Men av någon underlig anledning så klarar man det.

IMG_8507

Dagen till ära har spenderat med min granne och hennes två barn ute i solen. Men med gassande värme, dålig sömn och barn med 110 % energi så är man nu degigare än en pajdeg. Trots att man varit helt slut idag så har det varit en riktigt härlig dag.

När väl Ella till slut somnade vid åtta tiden så kunde jag äntligen luta mig tillbaka i soffan och bara pusta ut. I alla fall i en och en halv timme! Sen vaknade Ella och kunde inte alls somna om. Så det var bara att sätta henne i arbete med att hjälpa till med vattningen av alla våra växter. Nästan sjuttio liter vatten krävdes, så nu är dom lika glada som när man vattnar Jonas Blom med Captain Morgan på lördagarna.

IMG_8563

Nu är det nog tack och god natt för vår del. Imorgon väntar en dag helt utan planer!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *