André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Gratis SF-kids för mina läsare

Äntligen har vi börjat gå mot ljusare tider och semestern är på nedräkning för de flesta ute i vårat avlånga land. Mina semesterplaner är planerade och jag kommer befinna mig på ett x antal orter under sommaren. Ni som reser med barn vet hur långtråkigt det kan bli under de längre sträckorna, så nu har jag ett pangerbjudande till er.

Via rabattkoden SMARTSON2017 så får ni nu två månaders gratis provperiod på SFkids för era barn, helt utan bindningstid. SFkids kostar annars endast 59 kr i månaden utan bindningstid för er som vill fortsätta använda tjänsten efter provperioden.

använd

Här får ni en snabbguide:

  • Gå till: https://sfkids.com/sv/Registration
  • Skriv in namn, e-mail och välj ett lösenord. Tryck på ”Skapa konto”
  • På nästa sida anger du dina kortuppgifter samt fyller i din unika kod: SMARTSON2017​ i fältet ”Ange rabattkod” och tryck validera kod
  • Tryck på ”Beställ SF Kids Play”
  • Gå sen till App Store (iOS) eller Google Play (Android) och ladda ner appen

 

Hoppas ni nu får användning av tjänsten och att sommaren blir fantastiskt!

Nu är det tid att packa ut det sista i bilen för att börja bege sig hemåt till Sandviken igen. Ella som älskar att se film har redan valt att hon ska se på Pippi Långstrump i bilen, så vi får hoppas att hon blir riktigt underhållen medan jag får den roliga uppgiften att köra.

IMG_8359

Espresso Shot (2)

#smartson #sfkidsplay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *