André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella fyra år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Annons

Videolänk med läkaren


Andra läkarbesöket på två dagar nu och det börjar äntligen kännas som att saker är på gång nu. Två år har jag nu varit sjukskriven på heltid utan att fått någon riktigt hjälp. Men nu verkar det ändå vara någonting på gång. Dagens besök är hos vuxenpsykiatrin där jag ska träffa en ny läkare via videolänk. Känns lite läskigt att öppna sig för någon som man aldrig träffat förut och dessutom via datorn. Ja.. jag kan sitta här och skriva om mina känslor och mitt mående, men att vara i en live med en läkare känns ändå väldigt läskigt.

Trots mycket ångest på morgonen för att ta mig hit så känns det nu faktiskt lite bättre när jag sitter här i väntrummet och luftar mina tankar för er.

Nu måste jag sluta då det är dags!

Önska mig lycka till!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons