André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Spännande besök

Då var jag äntligen hemma efter mitt första besök med den nya läkaren. Besöket kunde ha börjat bättre då videolänken strulade de första femton minuterna. Men efter att två äldre damer försökt få igång den utan resultat så föreslog jag att dom kanske skulle starta om allt och vips så funkade det, haha.

Att ha ett videosamtal med sin läkare tycker jag funkade helt okej. Varken bu eller bä enligt min mening. Men nu är utredningen igång på allvar och jag ska nu börja en terapibehandling med teamet hos vuxenpsykiatrin. Så nu återstår det att se hur behandlingen går och om jag snart kan vara på fötter igen. Vill verkligen ha tillbaka mitt liv med träning och jobb igen, saknar det mycket. Men som jag mår just nu fungerar inte mycket i min vardag. Som tur har jag Ella varannan vecka som får mig till rutiner och glädje.

Nu måste min hjärna vila en stund innan jag ska försöka ta mig ut i skogen för lite avkoppling med kameran.

IMG_6247

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *