André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En framtida utbildning

Mycket förändringar har skett i mitt liv de senaste månaderna på grund utav min depression som fortfarande håller ett kraftigt tag i mig. I början av december så tog jag ett väldigt tungt beslut genom att ta ett uppehåll från bandyn i 1 månad som det var tänkt, men då jag inte har klarat av att ta tag i tränandet igen så har det ännu inte börjat träna igen. Känns väldigt tungt att veta att dagarna bara går och att jag inte har kommit tillbaka än. Kanske är det så att denna säsong är helt över för min del och att jag får sikta på en bra säsong nästa år om jag nu får vara kvar i Skutskär. Fick väl kanske inte den bästa responsen av tränaren i och med mitt beslut men i slutändan så är det mig själv jag måste tänka på för att sakta men säkert bli bättre.

Sjukskriven håller i sig och jag har funnit tillbaka till mitt fotointresse som jag egentligen alltid haft i mig men inte alltid tagit fram. Så under sommaren 2017 kommer jag faktiskt ha en utställning i Katrineholm tillsammans med min mamma som är konstnär. Ser verkligen fram emot det och har en del material att jobba med. Nu har ju vi två olika konstnärliga sidor, mamma målar och jag fotar. Men vi kommer få till det bra då jag har anpassat mina fotografier så vi kan få en gemensam färgkombination under utställningen.

DSC_0023

I och med min sjukskrivning så har jag fått möjligheten att tänka igenom en del om vad jag vill göra utav mitt liv. Jag har bland annat fått in mina tankar kring en framtida utbildning till florist eller trädgårdsmästare. Men just nu är det bara en tanke, så vi får väl se om ni kanske får se mig göra era framtida bröllopsbuketter eller något liknande.

Nu är det dags att förbereda alla saker inför imorgon så Ella och jag hinner med en tripp till lekparken innan förskolan börjar. Hoppas ni inte har glömt bort mig efter detta uppehåll och att ni har haft en underbar start på det nya året som förhoppningsvis blir ett riktigt bra år.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *