André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Den efterlängtade dagen

Oj vad denna dag har gått fort. Ella slutade förskolan vid två tiden och då var det dags för något som hon har längtat efter väldigt länge. Ella har nämligen kommit upp i den åldern där hon har börjat vilja träffa kompisar efter förskolan och har pratat om det väldigt mycket här hemma. Mest har hon pratat om sin killkompis Ville som hon har gått med sen småbarns avdelningen. Som tur var så stötte jag och Ville´s mamma på varandra för några veckor sedan vid lämning och bytte nummer för att dom skulle få leka med varandra någon dag. Jag som har väldigt svårt för nya intryck och vara bland nya människor kände direkt ångest över det då min hjärna spökar som vanligt. Men som med allt så måste man utsätta sig för jobbiga situationer för att komma framåt här i livet och jag kände att detta är ett riktigt bra sätt för mig att utvecklas, speciellt för att Ella inte ska komma i kläm bara för att jag är lite sjuk i huvudet, haha.

Då vi bestämde det här i onsdags så har Ella tjatat mer än vanligt om att få komma iväg dit. Men då vi haft andra saker inplanerade så har det inte gått tidigare. Så idag var det en väldigt glad och sprallig tjej som jag hämtade på förskolan.

IMG_1484

Det var inte det lättaste att hitta hem till dom, men efter 1 km promenad och irrande bland radhus så hittade vi äntligen fram. Ville hann öppna dörren innan vi ens hade hunnit knackat på och sen var det full ös där hemma. Dom lekte och lekte enda tills vi skulle bege oss hemåt.

Mamman och pappan var supertrevliga och väldigt lätta att umgås med, så jag kände inte av ångesten en enda gång och hade det väldigt roligt. Känns riktigt bra att vi föräldrar också fick en bra kontakt, så det här kommer göras om väldigt många gånger!

Nu ligger prinsessan och sover i sin säng och det är snart dags för mig att också bege mig mot sängen för några timmars sömn. Imorgon är det dags för säsongens första bortamatch, så håll alla tummar och tår för oss imorgon när vi beger oss mot Bollnäs.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *