André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Höstpyssel

Efter 2 veckors väntan så tog vi äntligen tag i pysslet som vi så länge längtat efter att göra. En höstvimpel stod på schemat och Ella var i full gång med limstiftet innan jag ens hade hunnit ta fram alla saker. Ella som har kommit in i den åldern där hon kan allt själv skulle självklart göra allt utan hjälp eller instruktioner från mig. Men det tog inte länge innan jag fick visa hur vi skulle göra.

DSC_1088 DSC_1108

Hon hade inte riktigt tålamod att göra flera stycken vimplar, så jag fick hoppa in och göra dom sista innan det skulle läggas på tork. Det roligaste enligt Ella var att klippa små bitar av allt papper och nu två veckor efter så hittar jag fortfarande små pappersbitar i soffan som hon så fint gömt.

DSC_1111

 DSC_1118

För er som inte redan fått snö på marken så är det bara att plocka in lite höstlöv som ni sedan lägger i press i 2 dagar. Det bästa är att pressa i en gammal bok som ni sedan kan klippa ut själva vimplarna ur. Sedan är det bara att limma fast löven eller var ni nu har hittat för spännande och sedan fästa fast i ett snöre. Vi valde att limma fast själva vimplarna som enligt mig var det lättaste alternativet.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *