André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Det börjar närma sig

Då vi har fått riktiga bajstider till ishallen så ställde vi in gårdagens ispass som skulle ha varit 21.20 – 22.20. Istället träffades vi 18.00 och gick igenom fasta situationer som vi inte tidigare har gjort, kändes riktigt bra att alla fick vara med och säga sitt och att vi nu har en klar bild  för hur vi ska agera.

Istället för ispass så blev det ett fysträning för oss. Medans utespelarna körde hoppträning med inslag av överkroppsstyrka så tog vår målvaktstränare hand om mig och Björn. Det blev en hel del styrkeövningar för oss samt reflexträning. För er som följde vår säsong förra året kommer nu en hel del nya namn att lägga på minnet. Två nya målvakter har anslutit sig till vår gröngula klubb. Björn kommer närmast från Stockholm där han spelade med AIK under en säsong, men kommer ursprungligen från Edsbyn. En riktigt schysst kille som jag ser fram emot att spela med under säsongen. Casper är också en ny burväktare som har sagt hej då till Saik-juniorerna och välkomnats in till oss istället. Han är en riktigt härlig kille som utvecklas mer och mer för varje träning som går. Känner redan nu att denna säsong kommer bli så mycket roligare med riktigt bra konkurrens. Utan konkurrens så utvecklas man inte och kan ej lära sig av andra, så det är med glädje som vi har fått två nya målvakter in i laget.

Seriepremiären närmar sig med stormsteg och nu har förberedelserna för isen börjats på planen. Vattnet är i full gång för att blötlägga den stora grusmattan som täcker hela planen innan vi kan sätta igång med ett försök att starta aggregatet och förhoppningsvis få is innan den 6 November! Håll tummarna att vädret är på vår sida de kommande veckorna.

IMG_0646

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *