André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Höstens alla färger

Trots att jag har legat och sovit bort halva dagarna så har det varit fullt fart när väl Ella har varit hemma. Denna veckan har det blivit en hel del höstpyssel, då alla löv börjar falla från träden och få sina vackra färger som förgyller livet trots att man fryser till en isbit när man är ute. Utan höstens färger så tror jag att det skulle bli betydligt fler depressioner bland oss människor då hösten är en av de vanligaste årstiderna då människor hamnar i depressioner.

Men nog snackat om depressioner.. Veckans pyssel blev alltså med många olika löv och kvistar, så vad lyckades vi åstadkomma med dom tro?

Jo, dessa vackra konstverk!

IMG_0028 IMG_0029 IMG_0035 IMG_0038 IMG_0039 IMG_0041

Nu väntar ett pyssel som vi ska färdigställa i helgen, det pysslet behövde först pressas och torka innan vi kan fortsätta med det. Så under söndagen så kommer ni få bevittna vad det blir för något 😀

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *