André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

17 timmar sömn om dagen

Man skulle kunna säga att mitt liv är lite som orkanen Matthew, det far fram i en omänsklig fart och man hinner inte reagera innan saker och ting har hänt. Mitt mående är också fortfarande väldigt upp och ner, speciellt de senaste två veckorna då jag också legat sjuk och varit helt förstörd. Jag är helt slut i kroppen fortfarande och har den senaste veckan mest sovit hela dagarna när Ella varit på förskolan. En vanlig dag denna veckan har sett ut som, jag lagt Ella runt halv 8 och somnat med henne, vaknat runt 22 men somnat om lika fort igen och vaknat när klockan ringer 07.20. Lämnat Ella på förskolan och sedan gått hem för att lägga mig i sängen då jag är så trött så ögonen går i kors. Sovit från ca. 09.30 tills alarmet ringer igen vid 14 tiden och det är dags att vakna och hämta Ella. Sen är det fullt ös tills Ella ska sova igen och då har som ni redan förstått jag också somnat. Om jag räknat rätt så är det nästan 17 timmar sömn per dygn, det är fan inte normalt..

Jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött, men ändå inte haft någon problem med sömnen.. Förhoppningsvis så borde jag börja bli piggare snart men just nu är det sjukligt jobbigt att hela tiden gå runt och vara trött hela tiden, det är liksom inte något som jag är van vid. Jag brukar vara morgonpigg och aldrig kunna sitta still.

Klarade i alla fall av ett träningspass i torsdags och eftersom de andra två målvakterna var borta och sjuka, så får jag ta på mig ansvaret i målet imorgon då vi möter Helenelund i Uppsala kl 11.30. Så om ni befinner er i närheten av Relitahallen imorgon så är ni välkomna att heja fram vårt gröngula lag!

Ha en underbar fredagskväll!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *