André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Den stora lila bilen med vingar på

Varje morgon promenerar jag och Ella till förskolan som ligger ca 400 meter ifrån där vi bor, riktigt skönt att ha en sån bra förskola så nära sig. Då Ella inte har världens längsta ben så går det inte superfort att gå den korta sträckan, men det är väldigt bra då det är en rolig sträcka att gå med Ella eftersom hon alltid blir väldigt pratglad under just den sträckan.

DSC_0682

Dagens ämne handlar om jobb och vad hon ville arbeta med när hon blir äldre. Först på agendan så ville hon bli brandman eller om man nu vill kalla det brandkvinna? Jag skulle väl säga bandhjälte, då dom är riktigt hjältar i vårt samhälle. Ella förklarade att hon ville bli det så hon kunde åka upp på en stor stege och ta ner små kattungar som fastnat i träden. Inte för att lämna tillbaka kattungarna till sina rätta ägare utan för att hon själv skulle få med sig några stycken att ta med hem, haha. Hon förklarade också att det bara var kattungar som fastnade i träden och inga stora katter för dom kunde inte klättra.

Ett annat jobb som hon skulle kunna tänka sig var att ta hand om My little pony´s hemma hos sig. Hon skulle lära dom att flyga med sin stora lila bil med vingar på och det första stället dom skulle flyga till var Island då det fanns en stor lekplats där. Annars skulle hon bara mata dom och leka med dom här hemma. Hoppas bara att hon inte skaffar sig allt för många pony´s  för då måste jag nog skaffa mig en större uteplats där dom kan gå och beta.

När vi väl kom fram till förskolan så hade hon inte tid att prata med mig längre då hon såg sin bästa vän V  och då är man bortglömd med detsamma, haha! Är så glad att dom funnit varandra så bra, för dom är verkligen sjukt söta tillsammans 😀 Så nu leker dom för fullt på förskolan och jag ska ta mig en kaffe innan dagens aktiviteter börjar.

Hoppas ni får en toppen dag!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *