André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Getingstick i pannan

Gårdagen blev en väldigt aktiv dag då jag och Ella begav oss ut på landet för att övernatta hos hennes farfar några nätter. Här får Ella alltid lite extra spring i sina ben och blir sådär superaktiv som bara barn kan bli. Tänk om vi vuxna kunde få testa på att ha deras energi någon dag, undra hur mycket vi skulle kunna åstadkomma då?

De små kycklingarna som farfar har i en egen liten bur just nu blev väldigt intressanta och Ella klappade dom nästan på en gång utan att tveka. Hon brukar nämligen tveka lite grann när det gäller att klappa nya djur men med kycklingar var det inga som helst problem. Tuppen är fortfarande läskig så den håller vi oss ifrån lite grann, hönorna klarar vi men tuppen.. Fy satan.. Den har jagat mig förut och jag går då inte in dit igen utan ett luftgevär!

DSC_0472 DSC_0452

Gårdagen hade mer att erbjuda. Bland annat ett getingstick i pannan på Ella när vi stod och plockade hallon, satan va hon skrek.. Men som tur var så gick det över ganska så fort efter att vi hade haft på Salubrin och svullnade gick ner nästan på en gång den med. Som att inget hade hänt så skulle hon direkt ut dit igen för att plocka mera hallon och samtidigt som vi plockade så berättade hon för mig att getingarna var stora bajskorvar och pruttkorvar som var dumma, haha! Det kan jag ju faktiskt hålla med om. Älskar verkligen barns sätt att uttrycka sig när det är saker som dom inte tycker om. Tänk att säga så till en vuxen som man inte går ihop med.

– Jag tycker att du är en stor bajskorv!! Och sen gå därifrån. Istället för att säga lite grövre saker som man har hört folk, även jag.. kasta ur sig. Tror världen skulle vara bättre med lite bajskorvar istället för det vi säger idag :)

DSC_0399 DSC_0420 DSC_0432

Nu ska det snart ätas lite mellanmål innan vi beger oss ut i skogen för att agera bärplockare, vi hörs lite senare när både jag och Ella har bytt hudfärg till lilablå, haha!

Ha en underbar dag era fantastiska människor och även ni bajskorvar också ! 😉

Espresso Shot (2)

One thought on “Getingstick i pannan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *