André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Kista galleria

Då var man på plats i Kista för den årliga shoppingturen. Det har blivit lite av en tradition att åka hit under sommaren för att gå bananas bland alla underbara barnkläder. För det är just barnkläder som är den stora höjdpunkten när jag kommer in i Kista galleria. Inte nog med att de vanliga butikerna finns här utan det som gör det hela speciellt här är Next. För er som inte haft vetskapen om Next förut ska jag ge er en snabb förklaring, förklaringen finns i tre ord.. VÄRLDENS VACKRASTE BARNKLÄDER!

Så dagens tur blev en svängom för plånboken, här är dagens shopping i bilder.

Next

image image

H&M

image image

Åhlens

image

Lindex

image

image

Dag 1 av 3 är nu avklarad och jag ska nu krypa ner under täcker på hotellrummet för att se lite fotboll och vila upp mig inför morgondagens bravader. Då blir det bland annat Mall of Scandinavia!

God natt på er ☺️

One thought on “Kista galleria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *