André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Fem år från nu

Idag var det dags för mitt sista samtal med min kurator då hon tyvärr ska byta jobb och gå vidare i sin jobbkarriär. Vi pratade en del om hur jag nu ska gå vidare efter detta samtal och att min läkare skulle ta kontakt med psyk för vidare samtal och behandling. Men också hur jag vill att mitt liv ska se ut om fem år, tror nog att hon aldrig har sett ett så stort frågetecken som jag såg ut som då! Haha, vad vill jag med mitt liv egentligen? Hur vill jag att det ser ut?

Efter att ha tänkt på det under hela dagen så har jag endast kommit på att jag vill ha ett jobb och bo i ett hus i Stockholm samt åka utomlands med Ella. Men när man börjar tänka djupare på vad som man kanske skulle kunna jobba som så sätter det stopp i mitt huvud. Jag kommer knappt på vad det finns för jobb? Med min fantasi som just nu är nere på noll så kommer jag endast på de ”vanliga” jobben som äldreomsorgen, barnomsorgen och butiksjobb.. Men vad finns det mer för jobb? Som kanske inte behöver 5 års utbildning.. Alla tips ni har på jobb är mer än välkomna, måste verkligen försöka utvärdera och lägga en plan för framtiden.

IMG_0706

Dagen i övrigt har varit väldigt bra med massa bus och äventyr tillsammans med lilltjejen. Morgondagen är fortfarande lite oklar men den kommer garanterat att spenderas ute då Ella inte vill lämna sin cykeln ensam, den ska med överallt, haha!

IMG_0662

IMG_0461

Espresso Shot (2)

One thought on “Fem år från nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *