André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En förmiddag i Högbo

Pappaveckan har startat igen och Ella och jag blickar nu fram emot en vecka tillsammans med massa bus och ledighet från förskolan. Sommarlovet har börjat för Ella så varför inte börja den med en hel förmiddag i Högbo med lek och bus med alla djuren? Jonas Blom min barndomsvän (han som folk tror att jag är tillsammans med) hakade också på oss dit. Förstår inte när folk ska sluta tro att vi är ett par, jag är varken bi eller homo.. inte för att jag tycker det är något fel att vara det men nu är det så att jag tänder på kvinnor, inte män. Fast om jag nu hade varit det så hade han garanterat inte haft något rövhål kvar och det hade ni garanterat märkt.

Vi började dagen där med att mata änderna som var riktigt glupska, Ella hade också turen att träffa på små söta bäbis änder som nyligen måste ha blivit födda. Heter det bäbis änder förresten? Ankor kanske.. Nej nu står det helt still i mitt huvud? Hjälp mig, vad heter de? haha!

IMG_0232

När vi väl hade mättat deras magar så var det dags för oss själva att få i oss lite kycklingsallad för att orka med att leka i den mysiga lekparken som dom har där. Ella som verkligen hade spring i benen idag satte i sig maten väldigt fort för att kunna ta vara på all tid som möjlig för lek.

IMG_0261

IMG_0357 IMG_0353 IMG_0350

IMG_0292 IMG_0335

Efter ett tag så blev det röra sig hemåt för att se lite fotbolls EM men när väl Ella hade ledsnat att kolla på det så blev det iväg på 1 timmes cykeltur till olika lekparker innan middagen skulle serveras här hemma.

IMG_0470 IMG_0493 IMG_0567

Espresso Shot (2)

One thought on “En förmiddag i Högbo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *