André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella fem år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Påskafton 2016

Påskaftonen spenderades i Torsåker hos Ella´s farfar och hans särbo Katharina. Dagen började redan klockan 5 på morgonen då Ella vaknade av ljuset som sken in genom fönstret och som ni trogna läsare vet så betyder det att de är morgon enligt Ella. Under förmiddagen spenderade vi den mesta tiden ute då vädret var fantastisk. Man märker verkligen att Ella älskar skog och natur och speciellt bäcken som rinner genom farfars gård, den tycker ju till och med jag fortfarande är rolig. Påskharen får vi inte glömma som kom på besök för att gömma ett stort påskägg åt Ella som hon hittade relativt fort måste jag säga. I ägget fanns det bland annat lite godis, en Frostklänning och en My little pony film.

DSC_0520 DSC_0516 DSC_0548

DSC_0508

 

DSC_0599 DSC_0610

 

DSC_0616

Som ni vet så blev det en långpromenad upp till trollskogen och berget Söderåsen och det var verkligen inte sista gången vi gick dit, gud vilken glädje och spänning man såg i Ella´s ögon. Eftermiddagen blev ganska så lugn med en riktigt god middag bestående av lammstek och rotfruktsgratäng. Vi fick även besök av Katharinas son och hans två söta hundar som Ella blev riktigt fäst vid, känns lite som att det inte kommer dröja länge innan jag måste skaffa ett djur åt henne, haha!

DSC_0763 DSC_0666 DSC_0657 DSC_0654

 

DSC_0500

Men nu har denna påsk gått till historien och vi kommer nog blicka tillbaka på den som en riktigt härlig långhelg.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *